jr. Accountmanager

MET EEN GOED VERHAAL EN ENTHOUSIASME VOOR SOFTWARE


Eerst even voorstellen

Aenova is een volledig onafhankelijk, zo’n 20 enthousiaste collega’s tellend en sinds 1992 vanuit kennisstad Delft opererend software bedrijf. Meer dan 250 organisaties en 200.000 personen maken dagelijks naar volle tevredenheid gebruik van onze software.

Op zoek naar enthousiasme
We zijn op zoek naar een jr. accountmanager (m/v) die zijn eerste stappen bij ons gaat zetten. Een starter die het wel ziet zitten om bij een kleine, informele organisatie met grote softwareproducten, het verschil te maken en snel de jr. status wil ontgroeien. Maar boven alles een persoon die graag en makkelijk contact legt. Of dit nou op een beurs is, bij een klant aan tafel, tijdens een netwerkborrel of over de telefoon. De jr. accountmanager die wij zoeken maakt graag nieuwe vrienden. Of eigenlijk klanten, maar het idee is hetzelfde. Een persoonlijkheid die ervoor zorgt dat klanten zich ook echt klant voelen. Want om klanten te houden, moet je van ze houden. En uiteraard verwachten we een aanstekelijk enthousiasme voor onze software.

Jouw profiel
Dit is niet zo'n startersfunctie waarbij je al 5 jaar ervaring nodig hebt. Voor deze functie vragen we minimaal een afgeronde commerciële hbo-richting. Niets meer en niets minder. Of eventueel toch iets minder. We staan namelijk ook open voor een afstudeerstage met uitzicht op een vaste baan als jr. accountmanager. Je bent een mouwen opstroper en een geestdriftig persoon met een gezonde dosis lef. Eenmaal in gesprek vergeet je zeker niet te luisteren en kan je snel schakelen van concept naar praktijk oplossing.

Ons aanbod
We bieden je veel vrijheid en een afwisselende baan zonder stropdas of mantelpak. Middels een interne opleiding krijg je de fijne kneepjes van het vak te leren. Uiteindelijk krijg je het hele land te zien, van de Waddeneilanden tot aan het zuidelijkste puntje van Limburg. Naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden (zoals een collectieve pensioenregeling) en flexibele werktijden, bieden we een prachtige moderne werkplek aan de Delftse Schie.

Interesse?
Mail je cv naar Daniëlle Ottink, d.ottink@aenova.nl en vertel ons waarom we jou moeten spreken. Voor meer informatie neem je contact op met Eva van der Last via 015 213 61 44. Een printvriendelijke PDF van de vacature vind je trouwens hier.

Bel ons  Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile