Consulting

DE REDDER IN NOOD

Onze consultants helpen u graag om Tim zo goed mogelijk in te richten. Of u nou net begint met Tim, een nieuwe module in gebruik gaat nemen of uw bestaande omgeving weer eens door wilt laten lichten; onze consultants staan voor u klaar.

Wanneer u net met Tim begint te werken of een nieuwe module aanschaft moet deze geïmplementeerd worden. En daar heeft u een consultant voor nodig. De consultant gaat zeer planmatig te werk om samen met u Tim zo efficiënt mogelijk en specifiek voor uw bedrijfssituatie in te richten. Zo maakt u samen met de consultant de standaardsoftware van Tim precies op maat voor uw organisatie.

De (T)implementatie scan

Voor deze scan komt de consultant langs om samen met u de (gewenste) situatie in kaart te brengen. Ter voorbereiding op de (T)implementatie scan krijgt u een document toegestuurd met een aantal punten waar u alvast over na kunt denken. Na de scan ontvangt u een volledig advies voor de inrichting.

De (T)implementatie

Wanneer alles in kaart gebracht is kan er begonnen worden met de daadwerkelijke implementatie van Tim. De consultant geeft van te voren aan hoeveel dagdelen hiervoor nodig zijn en maakt een afspraak met de applicatiebeheerder om Tim samen in te richten. Een aantal punten die bij de implementatie komen kijken zijn:

  • Invoeren van medewerkers en afdelingen in Tim
  • Opstellen van producten of projecten waar tijd op geschreven mag worden
  • Rechten voor beheerder en gebruiker instellen

Het (T)implementatie logboek

Het logboek wordt door de consultant tijdens het traject bijgehouden. Hierin wordt alles vastgelegd wat er gedaan is (inclusief screenshots), wat er nog gaat gebeuren en wat de actiepunten van de verschillende partijen zijn. Dit logboek krijgt u na afloop digitaal toegestuurd en kunt u als naslagwerk gebruiken.

De (T)implementatie oplevering

In dit document krijgt u een terugblik over het gehele traject. Hierin omschrijven we niet alleen de functionele inrichting, maar wordt ook het implementatie proces geëvalueerd.

Binnen de organisatie kan ook de Tim applicatiebeheerder af en toe wat hulp gebruiken:

  • Bijvoorbeeld bij de jaarovergang en bij het omzetten van een grote hoeveelheid data bij een reorganisatie.
  • Of als een applicatiebeheerder voor een korte of lange periode afwezig is kunt u een consultant inhuren om Tim draaiende en up-to-date te houden.
  • Daarnaast kan de consultant een nieuwe applicatiebeheerder op weg helpen door de basis van Tim uit te leggen en vragen direct te beantwoorden.

Organisaties staan nooit stil. Ze veranderen mee met de maatschappelijke en economische bewegingen. Daarbij wordt voortdurend gestreefd naar efficiënte en effectieve processen. Tim is een belangrijk onderdeel van uw organisatie. Net als uw organisatie is ook TimEnterprise continu in ontwikkeling. Maar sluit Tim door al deze veranderingen nog wel optimaal aan op uw bedrijfssituatie? Om hier zeker van te zijn, kiest u voor de Tim ImplementatieCheck.

Wat is het?

Een quickscan van uw huidige situatie en de veranderingen die uw organisatie heeft doorgemaakt na de oorspronkelijke implementatie van Tim. Dit met als doel Tim optimaal af te stemmen op uw specifieke bedrijfssituatie en alle functies en mogelijkheden van Tim zo goed en efficiënt mogelijk te benutten.

Bevlogen consultants

De Check wordt uitgevoerd door één van onze bevlogen Tim consultants. Groot voordeel hiervan is dat hij of zij veel ervaring heeft met het implementeren en inrichten van TimEnterprise in de praktijk en dus precies weet wat er bij klanten speelt.

Wat krijgt u?

U ontvangt een helder adviesrapport met verbeterpunten en aanbevelingen.

Duur

Eén dagdeel op uw locatie om quickscan uit te voeren en één dagdeel om adviesrapport te schrijven.

Investering

€ 595,00, exclusief btw.

Andere klanten gingen u voor

'Met deze Check zijn onze efficiency doelstellingen haalbaar gebleken' - gemeente Cranendonk
'De ImplementatieCheck bood ons een analytisch inzicht in onze huidige stand van zaken' - Veiligheidsregio Limburg Noord

Onze consultants houden wel van een uitdaging. Dus leg gerust uw vraag bij ons neer. Dan kunnen wij u vertellen hoe en wanneer uw probleem opgelost kan worden.

Bel ons  Contact met Aenova Flexibel en mobiel werken  Lokale overheden en Tim