De allerbeste wensen voor 2016!
../html/index.php?page_id=649

Maggy en Maggy2

SLIMMER PRINTEN

Maggy maakt printen eenvoudiger, goedkoper en gebruiksvriendelijker

Met Maggy kunt u uw printfaciliteiten organiseren op de manier die bij uw organisatie past. Zo kunt u bijvoorbeeld betaald printen invoeren en meer inzicht krijgen in uw printgebruik. Veel organisaties hebben inmiddels de voordelen van Maggy mogen ondervinden. Wat dacht u van het besparen van toners en papier, veilig afdrukken van vertrouwelijke documenten en het annuleren van foutieve opdrachten? Het kan allemaal met Maggy. De software werkt zowel in een Novell Netware als Microsoft Windows 2003 netwerk. Printen is vanaf nu eenvoudiger, goedkoper en gebruiksvriendelijker.

De mogelijkheden van Maggy

  • Betaald printen: Afrekenen van printopdrachten met een betaalkaart of via een netwerktegoed.
  • Follow me printing: Printopdrachten afhalen op een willekeurige netwerkprinter.
  • Beveiligd printen: Vertrouwelijke documenten afdrukken op openbare printers.
  • Printing on demand: Printopdrachten worden pas afgedrukt na een bevestiging van de opdrachtgever.

 

Communicatie met de gebruiker
Maggy biedt verschillende manieren om de printopdrachten van een gebruiker af te handelen. Mogelijkheden zoals betaald printen, beveiligd printen en follow me printing kunt u eenvoudig met Maggy realiseren.

Betaalmogelijkheden
Met Maggy kunt u printkosten aan de gebruiker doorberekenen met zowel een betaalkaart als een netwerksaldo.

Variabele prijsstelling
Kleur, zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig, A4, A3 of A5, Maggy berekent aan de hand van de printopdracht, de gebruiker of de printer de juiste prijs per opdracht.

Rapportages en statistieken
Om inzicht te krijgen in uw printgebruik kunt u binnen Maggy gebruik maken van rapportages en statistieken. Ook kunt u gegevens exporteren.

Betaald printen in een openbare ruimte
In een openbare ruimte hebben PC-gebruikers wisselende werkplekken en meestal geen eigen loginnaam. Een voorbeeld is een openbare bibliotheek. Maggy biedt de mogelijkheden ook in deze omgeving betaald te kunnen printen.

Betaald printen in een kaartloze omgeving
Het gebruik van betaalpassen is soms een kostbare zaak. Met Maggy is het gebruik van betaalpassen voor betaald printen wel mogelijk, maar niet noodzakelijk. Het is eenvoudig om met Maggy netwerkgebruikers een persoonlijk printtegoed te geven waarmee ze hun afdrukken kunnen betalen.

Rechterblokje beurs overheid en ict Rechterblokje flexibel werken Rechterblokje gemeenten