De allerbeste wensen voor 2016!
../html/index.php?page_id=649

Mobiel Werken

ALTIJD EN OVERAL

Mobiel werken wordt de standaard
De wereld verandert en het bedrijfsleven ook. Nieuwe manieren van werken, grotere mobiliteit, cloud computing services en BYOD. BYOD staat voor 'Bring Your Own Device'; werken met een eigen mobiele apparaat dus. Mensen willen steeds vaker met het mobiele apparaat van hun eigen voorkeur werken. De mobiliteitsvereiste is geen trend die overwaait. Mobiel werken wordt de normale manier van werken.

Een werkgever doet hier zijn voordeel mee. Er zijn tal van goede redenen om applicaties en systemen op afstand benaderbaar te maken: medewerkers meer mobiliteit bieden, flexibel werken mogelijk maken, administratieve last verlichten, dubbele invoer van gegevens voorkomen en nog veel meer.

Smartphones en tablets vervangen computers als belangrijkste werkinstrument. We zien een enorme toename van het aantal mobiele apparaten dat met netwerken verbinding maakt. De nieuwe technologieën zorgen voor een toename van de productiviteit. Als ze op de juiste manier worden gebruikt, kunnen ze een van de krachtigste bedrijfsmiddelen worden en zorgen dat uw organisatie nog betere resultaten behaalt. Daarbij kunnen ze samenwerking bevorderen en ervoor zorgen dat zowel uw klanten als uw medewerkers tevredener zijn dan ooit.

TotalMobile
Met TotalMobile kunt u altijd en overal mobiel werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. Het maakt het werk voor iedereen die ter plekke zaken moet regelen productiever, efficiёnter en leuker. Dat is grote winst voor mens en organisatie.

Ik wil graag meer informatie

Bel ons  Ik wil graag meer informatie  Mobiel werken met TotalMobile  73% hogere productiviteit