Nieuws

Filter opnieuws

ALTIJD OP DE HOOGTE

Op de valreep: Tim 2017.3
05-12-2017

Nieuw_100

In de laatste maanden van het jaar hebben we uiteraard niet stil gezeten, maar op de achtergrond weer hard aan Tim gewerkt. Naast de verbeteringen die we in elke versie weer proberen te brengen, hebben we deze release ook aandacht besteed aan "Standaard op Maat" voor diverse klanten. Met als resultaat dat er een aantal zeer handige functies aan Tim is toegevoegd.

Urenregistratie onverminderd belangrijk
28-06-2017

KIS 2017Elk jaar komen Tim kerngebruikers bij ons op kantoor om de nieuwste features in Tim te testen en beoordelen. Dat doen we in een zogeheten Klant Inspraak Sessie (KIS) en ook dit jaar hebben we flink zitten sparren met onze kerngebruikers. Wil je weten wat daaruit gekomen is, lees dan verder!

Belofte maakt schuld: Tim 2017.2 is er!
21-06-2017

Download TimEnterprise 2017.2

Elke Tim Klantendag doen we beloftes. De top 3 wensen waar onze klanten op stemmen tijdens deze dag komen in de nieuwste Tim release. En nu is hij er! TimEnterprise 2017.2. Dit keer hebben we er zelfs een schepje bovenop gedaan door ook nummer vier op te pakken: de Supersterstem.

Confetti, een superster en natúúrlijk TimEnterprise
01-02-2017

Jeroen van Noordoostpolder wint Superster op Tim klantendagAbba’s Super Trouper klinkt door de platenspeler. De geur van koffie dringt door de Huiskamer. TimEnterprise staat groot op het scherm in de Kerkzaal, waar ook de champagne klaarstaat. De eerste klanten druppelen binnen. ‘Wauw, wat een leuke plek! Ik wist niet dat dit hier zat!’, roept een Aenova klant.

Als onze klanten met een glas bubbels in de Kerkzaal staan, heet directeur Hans iedereen welkom en telt af met in de ene hand een selfiestick en in de andere hand heft hij zijn champagneglas, om samen te proosten op een nieuw jaar. Plots knalt er gekleurde confetti de lucht in en is de toon gezet voor een energieke Tim klantendag.

TotalMobile in een nieuw jasje
17-11-2016

appicoon ToMo.PNGTotalMobile krijgt een nieuw kleurtje en logo. Voortaan begint u uw werkdag niet meer met het opstarten van het groene ToMo appicoontje, maar met het paarse. 

Aenova op de ADP PartnerKlantendag
09-11-2016

Aenova op de ADP PartnerKlantendag 2016Voor het eerst organiseerde ADP afgelopen 1 november de Partnerklantendag. Een event waarop ADP en haar 17 partners bij elkaar kwamen om meer inzicht te geven in welke appintegraties ADP faciliteert voor haar klanten. En Aenova was er als trouwe partner natuurlijk bij!

Aenova wint Health Innovation Challenge 2016
08-11-2016

We want you wint Health Innovation Challenge 2016 Op 3 november vond in Rotterdam de tweede editie van de Health Innovation Challenge  plaats en ons team won de eerste prijs! 35 ondernemers kwamen bij elkaar om in co-creatie  met o.a. het Erasmus MC, IJsselland ziekenhuis en Pameijer, oplossingen te bedenken voor  zeven cruciale problemen in de zorg. De wethouder Werkgelegenheid en Economie van  gemeente Rotterdam reikte de hoofdprijs uit aan het winnende idee: We want you.

Persberichten
Een Klantendag vol goede voornemens
09-09-2016

Goede voornemens 2017Waar goede voornemens voor het nieuwjaar binnen een paar weken al weer vergeten zijn, beginnen we bij Aenova pas na een paar weken met het verzinnen van goede voornemens. En dat doen we niet alleen. Het liefst horen we van onze klanten wat onze goede voornemens gaan worden. Daarom organiseren we dit jaar de klantendag niet in november, maar eind januari, zodat we het jaar goed kunnen beginnen.

Persberichten
Groeten uit Delft
15-07-2016

Groeten uit DelftHet is hier fantastisch! Het lijkt er op dat de zomerse zon ook eindelijk ons stadje heeft gevonden. En naast de Japanse toeristen die we het hele jaar door verwelkomen lopen er ook steeds meer Franse, Engelse en Amerikaanse toeristen in Delft rond. We krijgen er helemaal een vakantiegevoel van.

Persberichten
Waar TimEnterprise gebruikers blij van worden
30-06-2016

BlijDe work management software van Aenova maakt werken makkelijker én leuker. Wij geloven dat een blije medewerker een productieve medewerker is. Maar waar worden onze gebruikers nou precies blij van? Op de speciale ‘blije medewerker’ pagina hebben we de afgelopen maanden reacties verzameld op deze vraag, zodat we onze gebruikers nóg beter leren kennen.

Persberichten
TimEnterprise 2016 april release – dubbel zo snel werken
29-04-2016

Enkelvoudige invoerNiemand houdt er van om dingen dubbel te doen. En toch gebeurt dat veel als het gaat om automatisering. Om die pijn te verlichten hebben we in de nieuwste TimEnterprise release veel aandacht besteed aan de HRM koppelingen. Dankzij goede samenwerking met onze partners hebben we grote stappen gemaakt om dubbele invoer te voorkomen, en de verschillen tussen de gegevens in beide systemen zo goed mogelijk te overbruggen.

Persberichten
“Makkelijker kunnen wij het zeker maken. Makkelijker én leuker!”
18-04-2016

Makkelijker en leuker“De Belastingdienst zegt dat ze het makkelijker kunnen maken, maar niet leuker. Nou, met onze software doen wij beide. Wij verlossen zorgmedewerkers van enorm veel administratieve rompslomp, zodat ze meer tijd aan hun echte werk, het verlenen van zorg, kunnen besteden. Zo maken wij hun werk niet alleen makkelijker, maar ook echt leuker!” Aan het woord is Hans van der Last, directeur-eigenaar van Aenova, ontwikkelaar van innovatieve software voor de zorg. “Dat zeggen wij niet alleen zelf, onze klanten zeggen het en ervaren het, en dat is het belangrijkste.”

Evenementen
Aenova denkt mee over invoering IKB
07-03-2016

IKB-CheckVanaf 1 januari 2017 wordt bij lokale overheden het Individueel Keuze Budget (IKB) ingevoerd. Dit brengt grote administratieve veranderingen met zich mee. Zoals de aankoop van bovenwettelijk verlof, waar ook TimEnterprise mee te maken kan krijgen. Om de invoering zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft Aenova de IKB-Check ontwikkeld, waarmee klanten zich optimaal kunnen voorbereiden.

Persberichten
Aenova introduceert resourceplanner Optimise
01-03-2016

OptimiseAenova heeft met Optimise een nieuwe tijdbespaarder in huis gehaald. Dit webbased softwareproduct is een innovatieve resourceplanning oplossing waarmee een planning automatisch gegenereerd wordt, rekening houdend met verschillende variabelen. Optimise sluit naadloos aan op de andere software producten van Aenova, waarmee werken makkelijker én leuker wordt.

Evenementen
Bezoek Aenova op Zorg & ICT 2016
25-02-2016

Zorg & ICT 2016Ook dit jaar is Aenova weer van de partij op de Zorg & ICT beurs van 5 tot 7 april in de Jaarbeurs Utrecht. Als leverancier van TotalMobile bieden we een ideale oplossing voor mobiel werken in de zorg, waarmee zorgverleners veel kostbare administratietijd kunnen besparen. Maar ook TimEnterprise komt aan bod en, niet onbelangrijk, er wordt een spiksplinternieuwe planningsoplossing geïntroduceerd.

Persberichten
TimApp voor Android werkt weer als een zonnetje
28-01-2016

Android TimApp gefixtHet updaten van de TimApp Android versie had wat voeten in de aarde. Na de update, die de TimApp juist beter zou laten draaien, hadden gebruikers niet meer de mogelijkheid om in te loggen. Door adequaat handelen en wat late uurtjes van onze ontwikkelaars is de app kort daarop vervangen in de Google Play Store voor een goed werkende versie.

Persberichten
TimApp voor Android werkt even niet mee
27-01-2016

Android TimApp bug

Er wordt constant aan de TimApp gewerkt om deze te verbeteren. Zo worden er regelmatig updates in de verschillende appstores geplaatst. Dit is bij de laatste update van de Android TimApp niet goed gegaan, met als gevolg dat de nieuwste TimApp (versie 2.0.0) in de Google Play Store niet goed werkt. We raden daarom aan om tot nader bericht de Android van de TimApp niet de updaten.

Persberichten
Pim komt Tim ontwikkelen
13-01-2016

PimDe talentenjacht ‘Aenova’s Got Talent’ heeft een nieuwe winnaar opgeleverd. Vanaf begin 2016 is Pim van Dongen toegevoegd aan het ontwikkelteam van Aenova. Als Jr. Software ontwikkelaar gaat Pim zich op TimEnterprise storten, waarmee een gouden Pim-Tim combinatie is ontstaan. We stellen Pim graag aan u voor.

Persberichten
Murat is The Voice of Aenova
09-12-2015

Murat_176Na de talentenjacht ‘Aenova’s Got Talent’ heeft Aenova zijn aanstormende support talent gevonden. Per 30 november is Murat Metin bij Aenova in dienst getreden als Jr. Support specialist voor TimEnterprise en TotalMobile. Binnen deze functie wordt Murat het aanspreekpunt op onze helpdesk en daarmee de nieuwste ‘Voice of Aenova’.

Evenementen
TimEnterprise klantendag 2015 – De Nabeschouwing
10-11-2015

TimEnterprise klantendag 2015Het was weer een enerverende dag: de TimEnterprise klantendag van dinsdag 3 november 2015. Op het industriële terrein van de Wagenwerkplaats in Amersfoort was het Oude Magazijn de gezellige en intieme locatie waar de laatste ontwikkelingen rondom TimEnterprise besproken werden. Met als thema “Verleden, heden en toekomst” kwamen alle facetten aan bod.

persberichten
Talentenjacht 'Aenova's Got Talent' levert nieuwe probleemoplosser
06-11-2015

Aenova's Got TalentDe eerste winnaar van de talentenjacht ‘Aenova’s Got Talent’ is bekend. Per 1 november is Hester André als Consultant aan de slag gegaan bij Aenova. Een nieuw luisterend oor, helpende hand en probleemoplosser is het resultaat van de zoektocht naar (junior) software talent. En hier houdt de talentenjacht nog niet op.

persberichten
De TimEnterprise 2015 oktober release: time-savers
04-11-2015

Time saverTijd. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Letterlijk. En daarom hebben de kernleden van de gebruikers­groep voor ons de klantenwensen uitgezocht die voor u het meeste tijd besparen. Wij denken dat dit hen heel goed is gelukt. En zoals altijd beloven wij dan hier iets aan te doen. Met enige trots presenteren we daarom de volgende ‘time-savers’ in de TimEnterprise 2015 oktober release.

Persberichten
TotalMobile en Android 6.0 nog geen match
07-10-2015

TotalMobileOnlangs heeft Android een nieuwe update gelanceerd: Android 6.0 Marshmallow. Deze update brengt echter een aantal veranderingen met zich mee, waardoor enkele functionaliteiten van TotalMobile op dit nieuwe besturingssysteem niet helemaal naar behoren werken. Aenova adviseert TotalMobile gebruikers daarom nog niet te upgraden naar deze laatste release.

Events
Verleden, heden en toekomst op de TimEnterprise klantendag 2015
05-10-2015

TimEnterprise klantendag 2015De TimEnterprise klantendag staat weer voor de deur. Dit jaarlijkse evenement biedt de TimEnterprise applicatiebeheerders inmiddels veel meer dan alleen demo’s van de laatste ontwikkelingen. Ook dit jaar worden de bezoekers weer verrast met interessante presentaties, parallelsessies en een kijkje in de toekomst. En dit alles op een inspirerende locatie.

Persberichten
TotalMobile op shortlist voor de ‘UK IT Industry Awards 2015’
23-09-2015

2015 UK IT Industry AwardsTotalMobile is genomineerd voor de ‘BCS & Computing UK IT Industry Awards 2015’ in de categorie ‘Mobile App of the Year’. Daarnaast is Clancy Docwra, een toonaangevende Brits constructie dienstverlener voor nutsbedrijven, met de implementatie van TotalMobile genomineerd voor ‘Workplace Transformation Project of the Year’.

Persberichten
ARAS ontwikkelt koppeling met TimEnterprise
03-08-2015

KoppelingARAS Security, full service distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur, heeft voor haar toegangscontrole software CardAccess 3000 een koppeling met TimEnterprise ontwikkeld. In opdracht van gezamenlijke klant Waterschap Zuiderzeeland worden gegevens bij toegangscontrole nu automatisch naar Tim gestuurd.

Events
Nieuw: de TimEnterprise applicatiebeheerders training
21-07-2015

TimEnterprise applicatiebeheerderWe maken het de TimEnterprise applicatiebeheerder graag zo makkelijk mogelijk. Zo hebben we op het klantenportaal instructievideo’s, zit onze helpdesk klaar voor uiteenlopende vragen en bieden we functionele trainingen voor verschillende modules. Maar wat komt er eigenlijk op je af als applicatiebeheerder van Tim? Waar moet je in de dagelijkse werkzaamheden rekening mee houden? Daar hebben we nu de TimEnterprise applicatiebeheerders training voor ontwikkeld.

persberichten
Invoering vennootschapsbelasting voor overheden
07-07-2015

VPBDe Eerste Kamer heeft op 26 mei 2015 ingestemd met de Wet modernisering vennootschapsbelastingplicht overheidsondernemingen. Dit betekent dat overheden per 1 januari 2016 vennootschapsbelasting (VPB) gaan betalen over de winst of structurele overschotten op hun ondernemingsactiviteiten. De wet brengt veel administratieve lasten voor overheden met zich mee.

Events
Kerngebruikers denken mee
24-06-2015

KIS 2015Twee keer per jaar nodigt Aenova haar TimEnterprise kerngebruikers uit voor een KIS. Het klinkt misschien wat klef, maar KIS staat in dit geval voor Klant Inspraak Sessie. De kerngebruikers vertegenwoordigen tijdens deze sessie alle TimEnterprise klanten en besluiten als “stem van het volk” welke ontwikkelingen in Tim uitgewerkt gaan worden.

Persberichten
Aenova versterkt zich met technisch talent
04-06-2015

Aenova versterkt zich met technisch talentAenova heeft zich versterkt met twee technische talenten voor zowel de voor- áls de achterkant van TimEnterprise. Front end developer Robert de Jongste en jr. software ontwikkelaar Thom Schanzleh zijn de nieuwste aanwinsten voor het team productontwikkeling dat met deze impuls nóg beter kan inspelen op de wensen van de klant.

Persberichten
Invoering IKB voor gemeenten naar 2017
11-05-2015

Invoering IKB naar 2017De invoering van het individueel keuzebudget (IKB), als onderdeel van de nieuwe cao ‘gemeenten 2013-2015’, wordt uitgesteld naar 1 januari 2017. Tijdens de voorbereidingen is gebleken dat de invoering complexer is en meer tijd vergt dan verwacht. Toch kunnen gemeenten die wel tijdig klaar zijn met de voorbereidingen als pilot-gemeente per 1 januari 2016 van start met het IKB.

Persberichten
TimApp nu ook op Windows Phone
06-05-2015

Windows PhoneNa de succesvolle release van de TimApp voor iPhone en Android introduceert Aenova nu ook de TimApp voor de Windows Phone. Hiermee is TimEnterprise beschikbaar op de drie belangrijkste mobiele platforms en wordt er een herkenbare gebruikservaring voor elke smartphone geboden. En in combinatie met TimWeb wordt flexibel en mobiel werken in Tim steeds makkelijker.

Persberichten
De april 2015 release: Belofte maakt schuld
22-04-2015

TimEnterprise april 2015 release

Aenova is geen geest uit de fles, maar laat toch echt wensen in vervulling gaan. Klantwensen dan wel te verstaan. Die klantwensen zijn de basis geweest voor de verbeteringen die we in de TimEnterprise april 2015 release hebben doorgevoerd. Tim is over de gehele breedte geoptimaliseerd. En voor het eerst hebben onze klanten dit stap voor stap kunnen volgen op de “Werk in uitvoering” pagina.

Persberichten
Nieuwe cao voor de waterschappen
07-04-2015

Cao WaterschappenIn navolging op de gemeenten krijgen ook de waterschappen een nieuwe cao. De waterschappen en de vakbonden FNV, CNV en CMHF hebben een principeakkoord afgesloten met afspraken voor 2015 en 2016. Dit akkoord biedt medewerkers, jong en oud, meer werkzekerheid, nieuwe mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en een salarisverbetering.

Persberichten
Individueel keuzebudget per 2016 voor gemeenten
27-03-2015

Individueel KeuzebudgetPer 1 januari 2016 wordt als onderdeel van de nieuwe cao ‘gemeenten 2013-2015’ het individueel keuzebudget (IKB) bij gemeenten ingevoerd. Het IKB sluit aan bij de wens voor meer keuzevrijheid voor werknemers en is daarmee een verdere stap in de modernisering van de arbeidsvoorwaarden. In het IKB worden diverse op geld te waarderen arbeidsvoorwaarden, waaronder tijdelementen, omgezet in een budget dat door de werknemer vrij te besteden is.

Persberichten
Tim en Het Nieuwe Werken
24-02-2015

Tim en HNWHet Nieuwe Werken (HNW) is inmiddels niet zo nieuw meer, maar zeker nog wel van deze tijd. Nog steeds zijn er organisaties die met HNW beginnen. En daarmee werknemers die aan een nieuwe situatie moeten wennen. Want HNW vergt de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Daarom scheppen we graag duidelijkheid over onze rol binnen HNW.

Persberichten
Slachtofferhulp aan de slag met TimWeb en TimApp
03-02-2015

NIEUWSlachtofferhulp helpt met zo’n 450 medewerkers en 1.300 vrijwilligers slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten. Om de grote groep hulpverleners zo efficiënt mogelijk te laten werken heeft Slachtofferhulp de hulp van TimEnterprise ingeroepen. Begin 2015 zijn de eerste modules ingericht en dit wordt in de loop van het jaar uitgebreid.

Persberichten
Werk in uitvoering
23-01-2015

Werk in uitvoeringDe onlangs geïntroduceerde TimWeb en TimApp module is een mooi voorbeeld van hoe TimEnterprise zich blijft ontwikkelen. Er wordt bij Aenova elke dag gewerkt om Tim te optimaliseren en uit te breiden. Werk in uitvoering dus. En daar houden we onze klanten graag van op de hoogte.

Events
Mobiel werken op Zorg & ICT 2015
15-01-2015

Zorg en ICT 2015Op de Zorg & ICT beurs 2015 gaan we het over mobiel werken in de zorg hebben. Op onze stand (nummer E057) laten we de bezoekers kennis maken met TotalMobile. Dit mobiele app platform zorgt ervoor dat een zorgmedewerker meer tijd aan de patiënt en minder tijd aan administratie kan besteden. Zeker de moeite waard om even langs te komen!

Persberichten
Wijziging opname verlof bij ziekte voor gemeenten
17-12-2014

CAR wijzigingen ziekteOnlangs brachten we u op de hoogte van belangrijke wijzigingen in de vervaldatum van verlof voor gemeenten. Veel gemeentelijke Tim gebruikers hebben hier actie op ondernomen, zodat met ingang van 1 januari 2015 het verlof goed berekend wordt. Inmiddels is er een toevoeging gekomen op de CAR-UWO wijzigingen die invloed heeft op de opname van verlof.

Persberichten
Wijziging vervaldatum verlof voor gemeenten
12-11-2014

Wijziging vervaldatum verlofMet ingang van 1 januari 2015 wijzigt de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling (CAR) voor gemeenten op een aantal belangrijke punten. Dit heeft gevolgen voor de verlofberekeningen en daarmee ook voor de instellingen in de Cao-module van TimEnterprise. We vertellen graag meer over deze verandering en hoe Tim hierbij kan helpen.

Persberichten
Kantoormigratie voltooid
11-11-2014

Kantoormigratie voltooidDe update is uitgevoerd en de kantoormigratie voltooid. We zijn volledig geïnstalleerd in ons hypermoderne nieuwe pand aan de Delftse Schie. Niet alleen onze software gaat met zijn tijd mee, maar dus ook onze huisvesting. En in deze nieuwe, inspirerende omgeving gaan we met frisse moed door met het ontwikkelen van Tim.

Persberichten
Tim breidt uit met TimWeb en TimApp
03-11-2014

TimWeb en TimApp

U vraagt, wij draaien. Zo werkt het bij TimEnterprise. Naar aanleiding daarvan presenteren we met trots de nieuwe TimWeb en TimApp. Op basis van verschillende klantwensen en met behulp van onze kerngebruikers, is deze web- en appmodule met de belangrijkste Tim functionaliteiten ontwikkeld.

Persberichten
TotalMobile en iOS 8 werken weer samen
06-10-2014

TotalMobile en iOS8Op donderdag 25 september informeerde wij in een nieuwsbericht dat wij geen probleemloze werking konden garanderen van TotalMobile in combinatie met iOS 8. Dat is inmiddels opgelost! Wij zijn blij u te melden dat er een update beschikbaar is met ondersteuning voor iOS 8. Vanaf heden kunt in de Apple App Store, TotalMobile updaten naar de laatste versie.

Persberichten
TotalMobile en iOS 8
25-09-2014

TotalMobile en iOS8Onlangs heeft Apple iOS 8 uitgebracht voor iPhone en iPad. Aenova adviseert TotalMobile gebruikers echter nog niet te upgraden naar deze laatste release.  

Events
Kantoormigratie
04-09-2014

KantoormigratieWe hebben heel wat ervaring op het gebied van migreren. De Tim SaaS database is onlangs nog gemigreerd naar een nieuwe server. Ook het migreren van een lokale Tim omgeving is voor ons een fluitje van een cent. En binnenkort kunnen we ook een kantoormigratie toevoegen aan ons portfolio.

Events
Wat wilt u horen op de klantendag 2014?
28-07-2014

TimEnterprise klantendag 2014Op dinsdag 30 september organiseren we de TimEnterprise klantendag 2014. Hier laten we de laatste Tim ontwikkelingen zien en presenteren we de plannen voor het komende jaar. We hebben weer heel veel te vertellen, maar horen nog liever waar onze klanten het over willen hebben. Zo krijgt de klantendag een programma dat perfect is afgestemd op zijn bezoekers.

Persberichten
De Tim Roosterplanning module nu nóg slimmer
01-07-2014

RoosterplanningDe Roosterplanning module van TimEnterprise heeft een optimalisatieslag gemaakt. Een goede reden om deze module eens in het zonnetje te zetten. Dat Tim ook gebruikt kan worden om flexibele planningen te maken op basis van beschikbaarheid en competenties is namelijk nog niet bij iedereen bekend. En daar gaan we verandering in brengen.

Persberichten
Aenova verwelkomt vijf nieuwe Tim klanten
24-06-2014

Aenova verwelkomt vijf nieuwe Tim gebruikersTim is populairder dan ooit. In korte tijd hebben vijf verschillende organisaties voor TimEnterprise als urenverantwoording systeem gekozen. Drie (lokale) overheden hebben de weg naar Aenova gevonden, maar ook commerciële organisaties zien het voordeel van werken met Tim.

Events
Aenova trakteert ijsjes bij de TimEnterprICE zomercheck
27-05-2014

TimEnterprICE ZomerCheck 2014We komen deze zomer uw organisatie eens flink opfrissen. Als u in juli of augustus niet zelf op vakantie bent, zijn uw collega’s, leveranciers of klanten het wel. Dit is hét perfecte moment om Tim weer eens op te frissen. En dit jaar trakteren we tijdens de TimEnterprice ZomerCheck ook nog eens op ijsjes!

Persberichten
De april 2014 release: Tim is weer opgepoetst
05-05-2014

TimEnterprise april 2014 releaseTim is tijdens de voorjaarsschoonmaak weer helemaal opgepoetst. Een voorjaarsschoonmaak waar we in januari mee begonnen zijn en die we onlangs hebben afgerond. Met als resultaat: de april release zonder ongedierte (bugs) en mét brandschone ramen (verbeterde features).

Events
Tijd voor inspiratie op het Tijdplein congres
24-04-2014

Tijdplein congres NyenrodeOok dit jaar is Aenova weer partner van het Tijdplein congres. Dit is hét congres over de laatste ontwikkelingen op het gebied van tijd en arbeid. Op het Tijdplein congres wordt de bezoeker geïnspireerd door succesvolle praktijkcases én lezingen van Ben Tiggelaar en Professor Jeff Gaspersz, Hoogleraar Innovatiemanagement aan de Universiteit van Nyenrode.

Persberichten
Heartbleed bug heeft géén gevolgen voor software van Aenova
11-04-2014

heartbleedOok ons is “Heartbleed”, een gevaarlijke fout in de wereldwijd gebruikte OpenSSL-software, zeker niet ontgaan. Het is een van de ernstigste beveiligingsfouten die het internet ooit heeft meegemaakt. Deze fout maakt het mogelijk dat vreemden ongemerkt wachtwoorden of andere gegevens kunnen onderscheppen die over een beveiligde verbinding worden verzonden. En omdat ook onze software gebruik maakt van web services, willen we u hier graag over informeren en binnen 3 minuten volledig geruststellen. 

Persberichten
Aenova introduceert TimMobile app
21-03-2014

Aenova introduceert TimMobile appPERSBERICHT - TimEnterprise, de tijdregistratiesoftware voor het plannen, controleren en sturen van arbeidstijd, heeft een volledige make-over gekregen. Aenova Software heeft de TimEnterprise web module een geheel nieuwe user interface gegeven en in het verlengde daarvan een smartphone app ontwikkeld: TimMobile. Dit wordt tijdens de Overheid & ICT beurs op 9 en 10 april in de Jaarbeurs Utrecht gelanceerd.

Persberichten
RIBW Brabant werkt mobiel met TotalMobile
17-03-2014

Persbericht RIBW Brabant en TotalMobilePERSBERICHT - Na een uitgebreide inventarisatie heeft RIBW Brabant eind 2013 gekozen voor TotalMobile als mobiele werkoplossing. Dit geeft 560 zorgprofessionals de mogelijkheid om tijdens werkzaamheden bij de cliënt informatie in te zien en te rapporteren in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Ook tijdregistraties worden via TotalMobile direct in het ECD verwerkt.

Events
TimMobile op Overheid & ICT 2014
12-03-2014

Overheid & ICT 2014

TimEnterprise heeft een volledige make-over gekregen. We hebben de webcliënt een geheel nieuwe user interface gegeven en in het verlengde daarvan een smartphone app ontwikkeld: TimMobile. Dit nieuwe gezicht van Tim lanceren we tijdens de Overheid & ICT beurs op 9  en 10 april in de Jaarbeurs Utrecht. En u bent uiteraard uitgenodigd.

Events
Zorg & ICT 2014 levert u heel wat tijd op
04-02-2014

Zorg & ICT beurs 2014Een bezoekje aan de Zorg & ICT beurs 2014 kost u wat tijd, maar levert u nog veel meer op. Ten minste, als u langs komt op de Aenova stand A048. Dan laten we zien hoe u met TotalMobile uw administratieve lasten verlicht, zodat er meer tijd aan de cliënt besteed kan worden. Het kost u een kwartiertje, maar levert u ontelbaar veel uur op.

persberichten
De TimEnterprise oktober 2013 release als kerstcadeau
20-12-2013

TimEnterprise_cadeau_100Tim is weer een half jaartje ouder én wijzer geworden! Sinds de april 2013 release zijn we druk bezig geweest om nieuwe functionaliteiten toe te voegen en bestaande functies te verbeteren. We hebben ons er zelfs zo in verdiept dat de oktober 2013 release doorgeschoten is naar december 2013. Maar dan krijgt u ook wat. Een mooi kerstcadeau om 2014 goed mee te beginnen.

Events
We zijn er weer bij
15-11-2013

Beurzen_2014De kogel is door de kerk, na handjeklap zijn de handen geschud en handtekeningen gezet: Aenova staat in 2014 weer op de Zorg & ICT én Overheid & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Na het verwelkomen van veel nieuwe en oude bekenden tijdens de beurzen van 2013, hopen we ook in 2014 de nodige handen te schudden. En uiteraard bent ook u van harte welkom.

Events
Derde helft van de Klantendag
30-10-2013

Blik op de toekomstOp 1 oktober was het Geldmuseum in Utrecht het podium voor de Tim Klantendag. Hier hebben we de nieuwste ontwikkelingen rondom Tim gepresenteerd en onze klanten de mogelijkheid gegeven om hierover mee te denken. We vertellen graag, maar luisteren nog veel liever naar wat onze klanten over Tim te vertellen hebben. Niet iedereen kon aanwezig zijn op de Klantendag, maar gelukkig heeft wel iedereen toegang tot het Klantenportaal. Daarom is dat de aangewezen plek voor de ‘derde helft’ van de Klantendag.

Events
Onze (opfrissende) trainingen
22-08-2013

Tim TrainingNa een paar weken vakantie is alles is een beetje weggezakt. Hoe laat vertrekt m’n trein ook al weer? Wat was nou toch m’n wachtwoord om in te loggen? Dronk zij koffie mét of zonder suiker? En hoe definieer ik ook al weer een matrix om een verlof, ziekte en verzuim rapport uit te draaien?

Om ook de tweede helft van 2013 optimaal gebruik te maken van Tim bieden we weer onze TimEnterprise trainingen aan. Hier traint u niet uw treintijden, wachtwoorden of koffie bestellingen. Maar u weet wel weer precies hoe Tim in uw voordeel kan werken.

Persberichten
Vraag het de kerngebruiker
16-07-2013

Kerngebruiker_contact

Wij kunnen u alles vertellen over Tim, maar zien het soms wel een beetje door een roze Tim-bril. Om Tim ook van de andere kant te bekijken organiseren we ieder jaar de klantendag en hebben we twee keer per jaar een Klant Inspraak Sessie met onze kerngebruikers. Dit is een groep van ervaren Tim applicatiebeheerders die enthousiast zijn over Tim, maar zeker geen roze Tim-bril op hebben. En dit willen we natuurlijk graag met onze trouwe klanten delen.

Events
De Tim Klantendag. Komt dat zien!
11-07-2013

Tijd is GeldmuseumHet gaat dit jaar een beetje anders dan anders. Eerst werd bekend dat de Klantendag niet in de zomermaanden gehouden wordt, maar in oktober. Toen werd de datum van 3 oktober aangepast naar 1 oktober. Maar nu is alles in kannen en kruiken en willen we u daarom heel graag uitnodigen voor onze TimEnterprise Klantendag op 1 oktober 2013 in het Geldmuseum Utrecht.

Events
Aenova komt naar u toe deze zomer!
31-05-2013

Tim ZomercheckDe zomermaanden zijn vaak wat rommelig. Uw collega’s zijn op vakantie en ook uw leveranciers of klanten zijn moeilijk te bereiken. Een perfect moment voor een grote schoonmaak! U begint met het uitmesten van uw bureaulaatjes, dan het bureaublad van uw computer, maar tot slot is TimEnterprise aan de beurt. Want ook Tim heeft af en toe een opfris beurt nodig. En daar helpen we u graag bij.

Persberichten
Weer een koppeling rijker
15-05-2013

logo_libreplan_1TimEnterprise is weer een koppeling rijker. Sinds de nieuwe release van LibrePlan is het mogelijk om de uurverantwoording van Tim te importeren en te koppelen aan projecttaken in deze open source projectplanning applicatie. Dit bewijst weer hoe goed Tim koppelt met andere systemen. Maar in dit geval is het niet helemaal eerlijk om met de eer te gaan strijken. De totstandkoming van de koppeling tussen Tim en LibrePlan is namelijk een initiatief van en uitgevoerd door het St. Antonius Ziekenhuis.

Persbericht
Download de TimEnterprise april 2013 release
02-05-2013

Tim downloadZoals u van ons gewend bent hebben we voor u ook dit jaar weer een april release van TimEnterprise. Het grootste nieuws rondom deze release is misschien wel dat u de nieuwste Tim versies vanaf nu op het Klantenportaal kunt downloaden en dus geen CD meer hoeft op te vragen. Maar uiteraard zijn er ook weer veel functionele verbeteringen in Tim doorgevoerd. Zeker de moeite waard (en nu nog makkelijker) om uw versie te updaten.

Events
De TimEnterprise klantendag komt er aan! Maar nu nog even niet.
12-04-2013

Tim_klantendag_2013_aankondigingHet is inmiddels april en tot op heden nog opvallend stil geweest rondom onze klantendag. Maar we kunnen u goed nieuws én nog beter nieuws brengen. Het goede nieuws is dat de klantendag ook dit jaar georganiseerd gaat worden. Nog beter nieuws is dat deze in oktober plaatsvindt. U hebt dan waarschijnlijk nog alle ruimte in uw agenda en kunt nu met een gerust hart uw zomervakantie gaan plannen.

Events
Veel verrassingen op Overheid & ICT 2013
02-04-2013

banner3_nl (1)

Het is voor u waarschijnlijk geen grote verrassing dat we ook dit jaar weer op de Overheid & ICT beurs staan. Wat misschien wel een verrassing zal zijn is dat we het op deze beurs niet alleen over TimEnterprise gaan hebben, maar u ook kennis laten maken met TotalMobile. Hoe we deze app aan het grote publiek gaan presenteren houden we nog even geheim.

Persberichten
Aenova en De Heer Software gaan samenwerken voor de zorg
25-03-2013

De Heer SoftwareMet gepaste trots mogen we melden dat Aenova een partnership met De Heer Software is aangegaan. Als ontwikkelaar van PlanCare is De Heer Software zeer ervaren in het automatiseren van processen in de zorg. En daar sluit TotalMobile perfect op aan.

Events
De rentree van Aenova op Zorg & ICT 2013
19-02-2013

banner3_nlAenova maakt dit jaar, na drie jaar afwezigheid, haar rentree op de Zorg & ICT beurs. Met stand nummer C065 staan we van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 maart in hal 11 van de Jaarbeurs in Utrecht. Als buren van Vodafone en overburen van Blackberry staan we in een mobiele omgeving, waar we ons voor deze beurs erg thuis voelen. De Zorg & ICT beurs is namelijk de perfecte omgeving om onze mobiele oplossing TotalMobile te laten debuteren. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons langs komen om kennis te maken met onze routinier TimEnterprise.

Persberichten
Aenova wordt nog socialer
11-02-2013

Met een Twitter, LinkedIn, Facebook én YouTube account zijn we bij Aenova al aardig te vinden op de verschillende social media. Maar alleen gevonden worden vinden we niet genoeg. We willen via deze kanalen graag in contact komen met u. Daarom gaan we vanaf nu nog actiever gebruik maken van onze sociale kanalen. We houden u op de hoogte van ons laatste nieuws en verrassen u regelmatig met een interessant artikel uit ons vakgebied. Hieronder een overzicht van onze social media kanalen met links naar de betreffende pagina’s, zodat u in een handomdraai ons kan volgen, linken of liken.

Persberichten
Haal met onze trainingen het maximale uit TimEnterprise
07-01-2013

De nieuwe data van onze TimEnterprise trainingen zijn bekend. Pak daarom snel uw agenda erbij, kijk welke training u wilt volgen en open TimEnterprise om de dag in uw jaarkalender te verwerken. Mocht het inplannen van deze training in TimEnterprise jaarkalender niet lukken raden we u aan om met de Basis training te beginnen. Benieuwd naar het volledige aanbod? Lees dan snel verder.

Persberichten
Tijdbesparende aanpassingen in TimEnterprise (nieuwe versie oktober 2012)
04-12-2012

Op de jaarlijkse Aenova klantendag van afgelopen mei hebben veel trouwe klanten een verlanglijstje samengesteld. In plaats van een goed boek of warme sloffen stond dit verlanglijstje vol met verbeterpunten voor TimEnterprise. Gelukkig is deze lijst niet naar Spanje gestuurd, maar bij de juiste mensen van Aenova terecht gekomen. En onder het motto “Inspraak is Afspraak” hebben we het afgelopen half jaar heel hard gewerkt om TimEnterprise nog beter te maken. Naast een aantal grote aanpassingen zijn er uiteraard ook weer heel veel kleine punten doorgevoerd. Benieuwd hoe het installeren van deze nieuwste update uw werk nog makkelijk kan maken? Lees dan snel verder!

Events
Tem de Tijd - De Week van Het Nieuwe Werken 12-16 november 2012
01-11-2012

Het thema van 'De Week van Het Nieuwe Werken (12-16 november 2012)' luidt ‘Tem de Tijd’. Een betere balans tussen werk en privé betekent meer zeggenschap over je werktijden. Ook op werkvloeren waar ‘9 tot 5’ in marmer is gebeiteld. Download het volledige artikel met interessante onderwerpen zoals:

P3 Zeggenschap over je tijd moet je goed regelen | P4 Reistijd wordt werktijd | P5 Flexibel in de kinderopvang | P6 Duurzame idealen | P7 Word je eigen tijdmanager

Persberichten
TimEnterprise nog intelligenter (nieuwe versie april 2012)
30-04-2012

De kracht van TimEnterprise is dat alle gegevens rond het schaarse goed “tijd” daar samen­komen. Maar in plaats van ú met al deze gegevens te laten werken, spant TimEnterprise zich steeds meer in om al deze gegevens vóór u te laten werken.

Events
Overheid en ICT 24-26 april 2012
14-04-2012

Natuurlijk vindt u Aenova op Overheid en ICT. Hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten voor de overheid. Deze beurs is dé plek om alle laatste ICT-trends te ontdekken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

persberichten
Aenova exclusief partner TotalMobile Nederlandse markt
03-02-2012

Aenova is exclusief partner van de TotalMobile producten. De nummer één mobiele software in UK en USA is eindelijk in Nederland.

Persberichten
Release TimEnterprise oktober 2011
31-10-2011

Tijdens de laatste klantendag van TimEnterprise heeft Aenova een stemronde gehouden waarbij de gebruikers zelf konden kiezen welke verbeteringen zij het belangrijkst vonden.

Persberichten
Nieuwe versie TimEnterprise
26-04-2011

In nauw overleg met een zestal kerngebruikers van de TimEnterprise Gebruikersgroep is een selectie gemaakt van de belangrijkste wensen die door klanten aan Aenova zijn gemeld.

Persberichten
Aenova lanceert Roosterplanning voor KCC
26-04-2011

Aenova en Planning.nl hebben voor gemeenten een integratie gerealiseerd tussen TimEnterprise en VisiBox. Dit biedt gemeenten een eenvoudig te gebruiken oplossing voor het roosteren van de juiste mensen, op het juiste moment voor de juiste werkzaamheden. En dat is juist nodig wil een Klanten Contact Centrum (KCC) goed functioneren.

Persberichten
Raet en Aenova zorgen voor optimale ketenintegratie
19-07-2010

Raet, IT-dienstverlener op het gebied van HR en salarisverwerking, en Aenova, marktleider in software voor tijdregistratie, urenverantwoording en planning in de decentrale overheid zijn een partnerschap aangegaan. De samenwerking heeft betrekking op het leveren, onderhouden en implementeren van een standaardkoppeling tussen Raet Online en TimEnterprise.

Persberichten
Softwarebedrijf Aenova overgenomen door Hans van der Last
28-05-2009

Hans van der Last (45) heeft op 28 mei 2009 100% van de aandelen van softwarebedrijf Aenova B.V. in Delft overgenomen van de oprichter Willem Boers.

Bel ons  75% hogere medewerkertevredenheid  Contact met Aenova   Flexibel en mobiel werken