Aenova en De Heer Software gaan samenwerken voor de zorg

25-03-2013

De Heer SoftwareMet gepaste trots mogen we melden dat Aenova een partnership met De Heer Software is aangegaan. Als ontwikkelaar van PlanCare is De Heer Software zeer ervaren in het automatiseren van processen in de zorg. En daar sluit TotalMobile perfect op aan.

De standaard koppeling tussen TotalMobile en PlanCare maakt het voor zorginstellingen nu nog makkelijker om overal mobiel te werken ongeacht proces, platform of apparaat. Met TotalMobile stelt u bezoekplanningen op, maakt u uw eigen digitale formulieren en voegt u de juiste dossiers toe. De zorgmedewerker kan hierdoor tijdens een consult de benodigde digitale formulieren invullen, welke door de naadloze aansluiting direct en veilig in PlanCare terecht komen.

TotalMobile zorgt voor minder papierwerk, waardoor er meer tijd overblijft voor cliënten. Het heeft zich in de UK en USA al ruimschoots bewezen met het Time To Care platform als mooi bewijs. Mede door de samenwerking met De Heer Software kan TotalMobile nu ook voor Nederlandse zorginstellingen het werk efficiënter, productiever en leuker maken.

Rechterblokje beurs overheid en ict Rechterblokje flexibel werken Rechterblokje gemeenten