Aenova versterkt zich met technisch talent

04-06-2015

Aenova versterkt zich met technisch talentAenova heeft zich versterkt met twee technische talenten voor zowel de voor- áls de achterkant van TimEnterprise. Front end developer Robert de Jongste en jr. software ontwikkelaar Thom Schanzleh zijn de nieuwste aanwinsten voor het team productontwikkeling dat met deze impuls nóg beter kan inspelen op de wensen van de klant.

Robert maakt de voorkant

Robert is verantwoordelijk voor de front end, oftewel de voorkant van Tim. Als freelance webdesigner (onder meer bij de ANWB) heeft deze 29 jarige Hagenaar al heel wat voorkanten onder handen genomen. Robert gaat zich in eerste instantie storten op TimWeb en TimApp en focust zich hierbij voornamelijk op usability. Geen button of invulveld ontsnapt aan zijn aandacht. Daarnaast is het verbeteren van zijn tafelvoetbal skills een belangrijke doelstelling.

Thom ontwikkelt

Deze 24 jarige informatica student (het diploma is nog slechts een formaliteit) heeft al de nodige ervaring als ontwikkelaar. Zijn eerste stappen zette hij bij 42, waar hij meewerkte aan het ontwikkelen van maatwerk software. Als Benjamin van het stel zorgt hij voor een frisse blik en houdt hij de rest van de ontwikkelaars jong van geest. Overdag schrijft hij codes, maar na werktijd neemt hij de degen ter hand. Niet om middeleeuwse struikrovers te lijf te gaan, maar om als schermer (momenteel nummer 15 van Nederland) zich te kunnen meten met de internationale top.

Aenova blijft actief op de transfermarkt

We zijn nog niet uitgeshopt, want het gaat goed met Aenova. Daarom kunnen wij, maar vooral ook onze klanten, wel wat hulp gebruiken. Om het team compleet te maken wordt er nog druk gezocht naar een software consultant. In dit geval zijn tafelvoetbal skills een pre, maar zeker geen vereiste.

Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile