ARAS ontwikkelt koppeling met TimEnterprise

03-08-2015

KoppelingARAS Security, full service distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur, heeft voor haar toegangscontrole software CardAccess 3000 een koppeling met TimEnterprise ontwikkeld. In opdracht van gezamenlijke klant Waterschap Zuiderzeeland worden gegevens bij toegangscontrole nu automatisch naar Tim gestuurd.

Geen dubbele handelingen meer

Door de nieuwe koppeling van CardAccess 3000 worden medewerkers van Waterschap Zuiderzeeland bij binnenkomst via de toegangscontrole automatisch aanwezig gemeld in TimEnterprise. Uiteraard wordt de gebruiker ook bij vertrek weer automatisch als afwezig geregistreerd in Tim. Deze handige koppeling bespaart de gebruiker de nodige handelingen.

Standaard SOAP interface

ARAS Security heeft deze koppeling zonder hulp van Aenova kunnen ontwikkelen door de standaard SOAP interface die in Tim verwerkt zit. Dit is het koppelvlak waarmee we gebruikers en derde partijen de mogelijkheid bieden om relatief eenvoudig informatie uit te wisselen met TimEnterprise. 

Flexibiliteit

TimEnterprise is dus niet alleen flexibel in te richten, maar biedt ook flexibiliteit in samenwerking met andere software pakketten. Zo kan een gebruiker niet alleen profiteren van de standaard koppelingen die geboden worden, maar ook door middel van maatwerk optimaal gebruik te maken van TimEnterprise en andere pakketten.

Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile