De rentree van Aenova op Zorg & ICT 2013

19-02-2013

Aenova maakt dit jaar, na drie jaar afwezigheid, haar rentree op de Zorg & ICT beurs. Met stand nummer C065 staan we van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 maart in hal 11 van de Jaarbeurs in Utrecht. Als buren van Vodafone en overburen van BlackBerry staan we in een mobiele omgeving, waar we ons voor deze beurs erg thuis voelen. De Zorg & ICT beurs is namelijk de perfecte omgeving om onze mobiele oplossing TotalMobile te laten debuteren. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons langs komen om kennis te maken met onze routinier TimEnterprise.

Met TotalMobile altijd en overal mobiel werken

Om u zo goed mogelijk kennis te laten maken met TotalMobile nemen we zo veel mogelijk mobiele apparaten mee naar Zorg & ICT. Met deze app automatiseert u namelijk elk bedrijfsproces in een handomdraai, ongeacht platform of mobiel apparaat. Uw werknemers in het veld hebben altijd en overal direct toegang tot de juiste informatie. Afspraken en taken verschijnen gewoon op hun mobiele apparaat. Digitale formulieren vullen ze direct in en dossiers verschijnen met één druk op de knop. En door de koppeling met uw backoffice systeem is er geen dubbele registratie meer nodig. Genoeg redenen dus om een kijkje te komen nemen!

Grip op arbeidstijd met TimEnterprise

Uiteraard heeft u bij Zorg & ICT ook de mogelijkheid om TimEnterprise in actie te zien. We demonstreren u graag hoe managers en medewerkers met dit slimme programma meer grip krijgen op arbeidstijd en kosten. Met Tim werken mensen gericht naar een einddoel toe. Het gaat erom dat de opdracht op tijd klaar is en niet om waar ze werken. De uren glippen niet meer door hun vingers. En ze kunnen u precies laten zien wat zij hebben gedaan. Resultaatgericht en zeer motiverend voor alle partijen!

Een gratis toegangsbewijs en heerlijke koffie

Via onderstaande button ontvangt u een gratis toegangsbewijs ter waarde van 25 euro. Dan houden we rekening met uw komst en zorgen we ervoor dat er een vers bakje koffie voor u klaar staat.

Tot snel!

banner2_nl

Rechterblokje beurs overheid en ict Rechterblokje flexibel werken Rechterblokje gemeenten