De Tim Klantendag. Komt dat zien!

11-07-2013

Tijd is GeldmuseumHet gaat dit jaar een beetje anders dan anders. Eerst werd bekend dat de Klantendag niet in de zomermaanden gehouden wordt, maar in oktober. Toen werd de datum van 3 oktober aangepast naar 1 oktober. Maar nu is alles in kannen en kruiken en willen we u daarom heel graag uitnodigen voor onze TimEnterprise Klantendag op 1 oktober 2013 in het Geldmuseum Utrecht.

Nieuwe webclient én app

We zijn op dit moment druk bezig met een grote make-over van de Tim webcliënt en ontwikkeling van de Tim app. Deze worden in de loop van oktober verwacht. Maar tijdens de klantendag willen we hier alvast een preview van geven en zijn we natuurlijk erg benieuwd naar alle reacties.

Laat uw stem horen

Ook dit jaar hopen we weer veel reacties en suggesties mee terug naar kantoor te kunnen nemen. En we geven de deelnemers graag de mogelijkheid om een stem te laten horen tijdens de Klantendag. Dit kan door te stemmen op stellingen die we voor gaan leggen. Maar uiteraard staan we ook klaar om persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u in

Inschrijven is (zoals de naam van de dag al doet vermoeden) enkel voorbehouden aan TimEnterprise klanten en kan op onze website. Als vanuit één organisatie meerdere personen aanwezig willen zijn is dat geen probleem. Graag ontvangen we dan wel per persoon een inschrijving, zodat we tijdens de lunch genoeg broodjes hebben.

En als we u niet al over de streep hebben getrokken met een mooie preview en heerlijke lunch: ook een rondleiding door het Geldmuseum staat op het programma.

Rechterblokje beurs overheid en ict Rechterblokje flexibel werken Rechterblokje gemeenten