Verleden, heden en toekomst op de TimEnterprise klantendag 2015

05-10-2015

TimEnterprise klantendag 2015De TimEnterprise klantendag staat weer voor de deur. Dit jaarlijkse evenement biedt de TimEnterprise applicatiebeheerders inmiddels veel meer dan alleen demo’s van de laatste ontwikkelingen. Ook dit jaar worden de bezoekers weer verrast met interessante presentaties, parallelsessies en een kijkje in de toekomst. En dit alles op een inspirerende locatie.

Verleden, heden en toekomst

De klantendag wordt dit jaar onderverdeeld in verleden, heden en toekomst. Er wordt teruggekeken naar de klantwensen van de klantendag 2014 die uitgewerkt zijn. Resultaten uit het verleden bieden in dit geval wel garantie voor de toekomst. Want ook in het heden (tijdens de klantendag) krijgen klanten de mogelijkheid om zich uit te spreken over geselecteerde klantwensen, om zo de koers van TimEnterprise voor de toekomst te bepalen. Maar ook de ronde tafel sessies, TimEnterprise quiz en een heus “Aenova lab” staan in het teken van verleden, heden en toekomst.

TimEnterprise staat centraal

Tijdens elk onderdeel van de klantendag staan de functionaliteiten van TimEnterprise centraal. Uiteraard worden de nieuwste ontwikkelingen uitgebreid gedemonstreerd en is er mogelijkheid om tussen de sessies door samen met Aenova medewerkers naar Tim te kijken. Maar ook de TimEnterprise quiz biedt vele wist-u-datjes die het werken met Tim nóg makkelijker maken. En ook tijdens de ronde tafel sessies worden de praktische mogelijkheden van Tim besproken. Het wordt een praktijkgerichte dag met TimEnterprise als middelpunt.

Er zijn nog een paar kaartjes beschikbaar

De klantendag is op dinsdag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur. De locatie is Het Oude Magazijn in Amersfoort, een inspirerende plek centraal in het land die goed bereikbaar is met zowel openbaar vervoer als auto. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan op de klantendag pagina, waar u ook meteen het volledige programma kunt bekijken. Dus wacht niet langer en schrijf u direct in. U zult er geen spijt van krijgen!

Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile