Nieuw: de TimEnterprise applicatiebeheerders training

21-07-2015

TimEnterprise applicatiebeheerderWe maken het de TimEnterprise applicatiebeheerder graag zo makkelijk mogelijk. Zo hebben we op het klantenportaal instructievideo’s, zit onze helpdesk klaar voor uiteenlopende vragen en bieden we functionele trainingen voor verschillende modules. Maar wat komt er eigenlijk op je af als applicatiebeheerder van Tim? Waar moet je in de dagelijkse werkzaamheden rekening mee houden? Daar hebben we nu de TimEnterprise applicatiebeheerders training voor ontwikkeld.

De dagelijkse werkzaamheden van een applicatiebeheerder

Net als bij het ontwikkelen van onze software luisteren we op het gebied van support zo veel mogelijk naar onze klanten. Waar is behoefte aan en waar kunnen we de helpende hand bieden? Veel applicatiebeheerders hebben verschillende TimEnterprise trainingen gevolgd, maar hebben aangegeven daarnaast ook behoefte te hebben aan ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden.

Op basis daarvan hebben we de TimEnterprise applicatiebeheerders training ontwikkeld. Hierin staat de applicatiebeheerder centraal en bespreken we waar hij of zij dagelijks mee te maken krijgt. Het is een praktische training waarin de belangrijkste modules aan bod komen. Om deze training goed te kunnen volgen verwachten we dat een deelnemer ten minste een half jaar ervaring heeft als TimEnterprise applicatiebeheerder of minimaal de TimEnterprise basis training heeft gevolgd.

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens deze training bespreken we een aantal praktische voorbeelden die we vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Bijvoorbeeld een persoon die van afdeling wisselt. Die krijgt niet alleen een nieuw rooster en verlof, maar daar moet ook budget voor omgeboekt worden, productdeelnames gewijzigd, enzovoorts. Om een compleet beeld te krijgen vindt u hieronder de belangrijkste punten die we gaan bespreken.

  • Een medewerker komt nieuw in dienst
  • Een medewerker wisselt van afdeling
  • Een medewerker gaat uit dienst
  • De werking van de standaard rapportages
  • Het importeren en exporteren van gegevens
  • De financiële koppeling gebruiken
  • Het afsluiten van zaken
  • De start van het jaar
  • Organisatiewijzigingen


Uiteraard werken we met de laatste versie van Tim, zodat de cursist kennis kan maken met de nieuwste functionaliteiten en we alle handigheidjes (zoeken, filteren, enz.) mee kunnen geven.

Inschrijven

De training duurt één dag (van 9.00 uur tot 16.30 uur) en wordt gegeven op ons kantoor in Delft. Uiteraard verzorgen we een heerlijke lunch en voorzien we de deelnemers van een natje en een droogje.

De eerst beschikbare data voor deze nieuwe training zijn donderdag 1 oktober of woensdag 25 november. U kunt zich hier inschrijven. Wanneer de trainingen op deze data vol zijn vermelden we dat uiteraard ook op deze pagina en zorgen we ervoor dat u een alternatieve datum kunt kiezen.

Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile