Talentenjacht 'Aenova's Got Talent' levert nieuwe probleemoplosser

06-11-2015

Aenova's Got TalentDe eerste winnaar van de talentenjacht ‘Aenova’s Got Talent’ is bekend. Per 1 november is Hester André als Consultant aan de slag gegaan bij Aenova. Een nieuw luisterend oor, helpende hand en probleemoplosser is het resultaat van de zoektocht naar (junior) software talent. En hier houdt de talentenjacht nog niet op.

Een versterking voor onze klanten

Hester heeft als internationale communicatie- en supportmedewerker bij een online platform voor vakantie accommodaties haar eerste ervaring opgedaan. Vanuit die functie heeft ze zich ontwikkeld tot een klantgericht persoon met de nodige technische ervaring. Als luisterend oor, met veel inlevingsvermogen en een geduldig karakter past ze perfect in het profiel van consultant. Het enige wat nog mist zijn de nodige TimEnterprise vlieguren.

Interne opleiding

Hester_176Voordat Hester in het diepe gegooid wordt krijgt ze binnen Aenova een interne opleiding. Zo leert ze ons ultra configureerbare softwarepakket van binnen en van buiten kennen. De interne opleiding begint op de afdeling support, waar onze klanten op afstand geholpen worden. Daar leert ze de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast gaat Hester zo veel mogelijk mee op bezoek bij klanten, om uiteindelijk zelf de hort op te gaan om als volwaardige software consultant functionele wensen te inventariseren, te analyseren en praktische oplossingen te bieden zodat onze klanten nóg beter met onze software kunnen werken.

Aenova’s Got Talent

‘Aenova’s Got Talent’ is na deze eerste winnaar nog niet afgelopen. Aenova is nog actief op zoek naar de tweede winnaar van de talentenjacht: een Jr. Support Specialist. Deze rots in de branding en redder in nood (m/v) zal ook een grondige interne opleiding krijgen, zodat geen TimEnterprise vraag te gek is.

Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile