TimApp nu ook op Windows Phone

06-05-2015

Windows PhoneNa de succesvolle release van de TimApp voor iPhone en Android introduceert Aenova nu ook de TimApp voor de Windows Phone. Hiermee is TimEnterprise beschikbaar op de drie belangrijkste mobiele platforms en wordt er een herkenbare gebruikservaring voor elke smartphone geboden. En in combinatie met TimWeb wordt flexibel en mobiel werken in Tim steeds makkelijker.

De Windows Phone

Het marktaandeel van Windows Phone komt nog niet in de buurt van Android of iOS (Apple). Maar bij Aenova is de klant koning. En omdat verschillende vooruitstrevende TimEnterprise gebruikers hebben aangegeven met de Windows Phone te werken, was de keuze om ook een Windows Phone app te ontwikkelen snel gemaakt.

TimApp ondersteunt de (meest gebruikte) versies 8 en 8.1 van Windows Phone en kan gedownload worden in de Windows Store. Met de juiste licenties (na aanschaf van de TimWeb en TimApp module) kan de app na het downloaden direct in gebruik genomen worden.

De mobiele functionaliteiten

De Windows Phone app biedt dezelfde functionaliteiten als de Android en iOS app. De belangrijkste functionaliteiten voor onderweg zijn in deze app verwerkt. Zo kunt u uren registreren, in- en uitklokken, verlof en ziekte vastleggen, onkosten registreren en het inzien van de dagplanning.

Kijk voor meer informatie op de TimApp pagina, of neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile