TotalMobile en Android 6.0 nog geen match

07-10-2015

TotalMobileOnlangs heeft Android een nieuwe update gelanceerd: Android 6.0 Marshmallow. Deze update brengt echter een aantal veranderingen met zich mee, waardoor enkele functionaliteiten van TotalMobile op dit nieuwe besturingssysteem niet helemaal naar behoren werken. Aenova adviseert TotalMobile gebruikers daarom nog niet te upgraden naar deze laatste release.

Er wordt hard gewerkt aan een oplossing

TotalMobile heeft inmiddels intensief contact gehad met Android en duidelijkheid gekregen over welke aanpassingen conflicteren met de TotalMobile app. Op dit moment heeft het oplossen hiervan de hoogste prioriteit bij TotalMobile.

Niet alle toestellen ontvangen de update

Google rolt elke update stapsgewijs uit. Niet alle Android smartphones en tablets krijgen direct een update van Android 6.0. Het is dus mogelijk dat u voor uw toestel niet direct een Android update aangeboden krijgt. Via deze link vindt u een overzicht van wanneer er voor welk Android toestel de update verwacht wordt.

We houden u op de hoogte

Wanneer er een update van TotalMobile beschikbaar is die geschikt is voor Android 6.0 worden onze TotalMobile hier uiteraard direct van op de hoogte gebracht. Mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile