Vraag het de kerngebruiker

16-07-2013

Kerngebruiker_contactWij kunnen u alles vertellen over Tim, maar zien het soms wel een beetje door een roze Tim-bril. Om Tim ook van de andere kant te bekijken organiseren we ieder jaar de klantendag en hebben we twee keer per jaar een Klant Inspraak Sessie met onze kerngebruikers. Dit is een groep van ervaren Tim applicatiebeheerders die enthousiast zijn over Tim, maar zeker geen roze Tim-bril op hebben. En dit willen we natuurlijk graag met onze trouwe klanten delen.

Ervaringsdeskundige met zeggenschap

Overweegt u om een nieuwe module aan te schaffen en bent u benieuwd naar de ervaringen van andere Tim gebruikers? Of heeft u een wens die u tijdens een Klant Inspraak Sessie wil laten inbrengen? Vanaf nu kunt u hier onze kerngebruikers voor inschakelen. Hun e-mailadressen zijn beschikbaar op de contactpagina achter de login van het Klantenportaal. Hier kunt u op basis van de klantgegevens ook goed beoordelen welke kerngebruiker u het beste kunt benaderen.

Voor vragen of opmerkingen over het werken met Tim zijn onze kerngebruikers beschikbaar. Maar voor support of consulting vragen staan wij nog steeds voor u klaar. En wilt u óók als kerngebruiker met ons meedenken over Tim, horen we dit heel graag van u!

Wilt u nog meer Tim gebruikers spreken?

Er zijn ook andere manieren om met Tim gebruikers in contact te komen. Zo kunt u lid worden van onze LinkedIn TimEnterprise Netwerk Groep, waar andere Tim applicatiebeheerders en gebruikers op met elkaar in gesprek kunnen komen. Daarnaast organiseren we ook dit jaar weer de TimEnterprise Klantendag. Op 1 oktober kunt u in het Geldmuseum in Utrecht uw ervaringen met ons én met andere Tim gebruikers delen.

Als u nog geen klant bent, maar wel nieuwsgierig

Als u nog geen Tim klant bent, heeft u ook nog geen login voor het Klantenportaal of uitnodiging voor de klantendag. In contact komen met Tim gebruikers is dan iets lastiger. Maar mocht u overwegen om Tim aan te schaffen en wilt u uit eerste hand horen hoe de ervaringen met Tim zijn? Neem dan contact met ons op. Wij stellen u met alle liefde voor aan een Tim gebruiker die u meer over Tim en Aenova vertelt.

Rechterblokje beurs overheid en ict Rechterblokje flexibel werken Rechterblokje gemeenten