SUPPORT SPECIALIST
TECHNISCH EN FUNCTIONEEL

 

Wij zoeken een Support Specialist die functionele én technische support skills heeft! Jij helpt onze klanten en geeft hen het zelfvertrouwen om met veel enthousiasme Aenova’s software te blijven gebruiken.

Zoek jij dit ook?
Jij vindt het een sport onze applicaties van binnen en buiten te leren kennen. En daarmee onze klanten telefonisch iedere keer weer te verrassen met de vele functionele mogelijkheden. De technische kant van het verhaal is dat je klanten remote helpt met installaties van onze Client- en SaaS applicaties.
In deze functie hoef je niet te kiezen of je liever functioneel of technisch bezig bent, want je doet het allebei! Klant blij, jij en je (support)collega’s blij, iedereen blij :)

Jij hebt…
• een mbo-4 diploma ICT.
• minimaal 2 jaar ervaring in een 1e of 2e-lijns support functie.
• Je beheerst de Nederlandse taal goed; schriftelijk én mondeling. Engels spreken is voldoende.
• Je houdt van software en je doet er alles aan om het te laten werken.

Over Aenova
Aenova is een Delfts innovatief softwarebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in het maken van Workforce Management Software. Naast een afwisselende baan in een sneakervriendelijke omgeving bieden we een marktconform salaris en een inspirerende werkplek aan de Delftse Schie. Op onze vrijmibo wordt bij ons ook geregeld een (speciaal) biertje gedronken en een robbertje gedart!

Zorg dat je er bij komt!
Mail je cv naar d.ottink@aenova.nl en vertel waarom we jou moeten spreken. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eva van der Last 015 2136144.

Acquisitie naar aanleiding van deze of andere vacatures wordt door geen van de Aenova collega’s gewaardeerd.

Bekijk hier de PDF.

Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile