TotalMobile

MOBIEL WERKEN

Altijd en overal mobiel werken

TotalMobile is een app platform waarmee u altijd en overal mobiel kunt werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. TotalMobile is ontwikkeld in Noord-Ierland. In 2010 is Aenova in contact gekomen met Consilium, de ontwikkelaar van TotalMobile. Consilium was op zoek naar een partner in Nederland en Aenova op zoek naar uitbreiding van haar portfolio. Zo was de match snel gemaakt.

Aenova is de exclusieve leverancier van TotalMobile in Nederland. Net als in de UK is er ook in Nederland voornamelijk in de zorgmarkt veel vraag naar deze mobiele oplossing. Maar ook gemeenten, waterschappen en woningcorporaties kunnen veel tijd (en geld) besparen op administratieve lasten met TotalMobile.

TotalMobile kan integreren met élk backoffice systeem. Uiteraard is er al een integratie met TimEnterprise, maar ook PlanCare2 van De Heer Software heeft een standaard koppeling. Eventueel maatwerk is mogelijk en wordt in nauwe samenwerking tussen Aenova en Consilium ontwikkeld.

Lees hier meer over de mogelijkheden, koppelingen, platformen, apparaten en voordelen van TotalMobile. Of vraag via onderstaande button meer informatie aan. We komen met alle liefde langs om u er meer over te vertellen.

Meer informatie

Loading…
Timenterprise integreert met


TotalMobile Apps