PinkRoccade Local Government

SAMENWERKEN, SLEUTEL TOT SUCCES

Moderne bedrijfssoftware om gemeenten te ondersteunen bij de uitoefening van haar taken

PinkRoccade Local Government ondersteunt al ruim 30 jaar, met een uitgebreid portfolio van oplossingen en (advies)diensten, de lokale overheid bij haar taken en bedrijfsvoering. PinkRoccade Local Government vertaalt haar uitgebreide kennis en expertise voortdurend in nieuwe bedrijfsoftware producten en (infra)diensten. Het aantoonbare succes van De Complete MidOffice©, CiVision Makelaar Landelijke Voorzieningen en CiVision Gemeentelijke Servicebus zijn daar voorbeelden van; innovatieve producten die zich in de praktijk hebben bewezen. Zo biedt PinkRoccade Local Government, samen met haar partners, op basis van haar unieke competenties de lokale overheid de continuïteit, betrouwbaarheid en zekerheid die zij zoekt.

Integratie TimEnterprise en CiVision Middelen
In TimEnterprise verantwoorde uren en onkosten probleemloos doorzetten naar CiVision Middelen met een standaardkoppeling die integriteit van gegevens waarborgt. Dit geldt ook voor de met de BPI-module van TimEnterprise begrote uren en alle navolgende wijzigingen. Tim's begrotingskoppeling zet de primitieve begroting en wijzigingen naadloos door naar Civision Middelen.

Integratie TimEnterprise en CiVision Management Informatie
CiVision Management Informatie ontsluit bronnen als CiVision Middelen en gekoppelde partneroplossingen als TimEnterprise.

Integratie TimEnterprise met KCC-Werkplek
Met de KCC Applet 'aanwezigheid medewerkers' krijgt u binnen uw medewerkersportaal een overzicht van de aanwezigheid van uw medewerkers. Hierdoor kunnen uw KCC-medewerkers sneller en slimmer werken. En worden uw burgers beter geholpen.

TimEnterprise integreert met


CiVision Middelen
CiVision Management Informatie
KCC-Werkplek