Software en oplossingen

FLEXIBEL EN MOBIEL WERKEN

Flexibel en mobiel werken is hot. Logisch, gezien de vele voordelen. Het versterkt uw marktpositie als bedrijf én het maakt u als werkgever een stuk aantrekkelijker. Want de medewerker van vandaag wil steeds meer zelf zijn werktijden bepalen om zo een gezonde balans te creëren tussen werk en privé. Uit onderzoek blijkt dat die vrijheid en verantwoordelijkheid werknemers aanzienlijk gemotiveerder, gelukkiger en productiever maakt.     

Hoe gaat u die nieuwe vrijheid sturen? Wij geloven dat het sturen op resultaat succesvol samengaat met de vrijheid die medewerkers van nu vragen. Wij brengen de wereld van de manager en de medewerker samen, zodat iedereen zijn doelen kan bereiken. Met onze software schept u orde in de chaotische omgeving van flexibel werken.

TimEnterprise helpt u bij het slim en effectief plannen, controleren en sturen van arbeidstijd. Medewerkers kunnen - binnen de afspraken - zelf bepalen waar en wanneer ze werken en Tim geeft hen structuur en duidelijkheid. Met Tim werken mensen gericht naar een einddoel toe. Het gaat erom dat de opdracht op tijd klaar is en niet om waar ze werken. De uren glippen niet meer door hun vingers. En ze kunnen u precies laten zien wat zij hebben gedaan. Resultaatgericht en zeer motiverend voor alle partijen! Zo wordt vrijheid stuurbaar en meetbaar. Want sturen op prestaties is veel effectiever dan sturen op aanwezigheid.

Met TotalMobile kunt u altijd en overal mobiel werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. Het maakt het werk voor iedereen die ter plekke zaken moet regelen productiever, efficiёnter en leuker. Dat is grote winst voor mens en organisatie.

Hoe u flexibel en mobiel werken ook invult, met onze software bent u klaar voor de veranderingen van morgen. Wij zorgen ervoor dat managers en medewerkers met succes en plezier hun werk én hun leven kunnen managen. Dat is precies wat we met onze software willen bereiken.

Banner_bel_ons_klein_zwart3  Flexibel werken met Tim Mobiel werken met TotalMobile  Contact met Aenova