Altijd en overal mobiel werken

Met TotalMobile

TOTALMOBILE IN 2 MINUTEN

TotalMobile is een app platform wat aansluit op ieder backoffice systeem en het mogelijk maakt om er mobiel mee te werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. Het maakt het werken voor iedereen die ter plekke zaken moet regelen productiever, efficiënter en leuker. TotalMobile heeft heel bewust de eindgebruiker centraal gezet bij het ontwikkelen van de app. Zo is het niet alleen een zeer functionele app, maar heeft het ook een heel prettige gebruikservaring.

Benieuwd hoe TotalMobile er op een iPad, Android smartphone of Windows apparaat uit ziet? Bekijk dan hier de TotalMobile demo.

Met TotalMobile automatiseert u elk bedrijfsproces in een handomdraai, ongeacht platform of apparaat. De werknemer vult digitale formulieren direct in, verkrijgt actuele achtergrondinformatie en legt zelf nieuwe informatie vast, zowel on- als offline. Natuurlijk kunnen foto’s, handtekening en GPS locatie worden toegevoegd. Centraal monitort u de voortgang en u hebt meteen inzicht in alle geleverde werkzaamheden. Als u efficiënter en productiever wilt werken, dan is TotalMobile dé oplossing. Regel uw zaken ter plekke sneller en slimmer.

TotalMobile is een flexibel app platform met veel verschillende toepassingen. U stelt bezoekplanningen op, maakt uw eigen digitale formulieren en voegt de juiste dossiers toe. Volledig aan te passen aan uw bedrijfsproces, bijvoorbeeld inspecties, handhaving of zorgverlening.

TotalMobile werkt op elk mobiel platform en apparaat met een voor uw medewerker volledig herkenbare gebruikservaring, zowel on- als offline. De app werkt feilloos met alle bekende besturingssystemen, zoals iOS, Android, Windows en BlackBerry. En u kunt ieder mobiel apparaat inzetten. Van laptops, tablets, smartphones tot customized apparaten.

TotalMobile sluit naadloos aan op elk backoffice systeem. De flexibele integratie toolkit zorgt ervoor dat alle data die uw mensen invoeren, realtime en veilig in uw eigen backoffice terechtkomen.

Met TotalView volgt u uw medewerkers en krijgt u inzicht in alle werkzaamheden op locatie. Zo hebt u zicht op de productie en het geleverde resultaat. Met het beheersysteem hebt u controle over alle mobiele toepassingen. Hier maakt u de formulieren, beheert u de apparaten en ziet u alle rapportages.

Bel ons  TotalMobile  TotalMobile_beginscherm_rechts6 TotalMobile_formulier_foto_handtekening_rechts6 TotalMobile_dashboard_rechts6