flexibel en mobiel werken

VOOR WATERSCHAPPEN

Er zijn in Nederland 22 waterschappen waar 11.000 personen uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren. Ook waterschappen worden, net als gemeenten, steeds meer afgerekend op prestaties, efficiëntie en een klantgerichte dienstverlening.

Inzicht in bestede tijd en kosten helpt mee om deze doelen te bereiken. Daarnaast kunnen er grote efficiëntie slagen gemaakt worden op het gebied van mobiel werken. Onze flexibele en mobiele software kan u het leven een stuk makkelijker maken.

Waterschappen hebben veel te maken werknemers die het veld in gaan om gegevens te verzamelen. Dijk- en water kwaliteit, wegen en keringen, peilbuis metingen en onderhoudswerkzaamheden brengen veel administratieve lasten met zich mee. Ter voorbereiding wordt op kantoor informatie uit verschillende systemen gehaald. De inspecteur wordt op pad gestuurd met een hele stapel papieren zoals planningen, inspectielijsten, reparatie dossiers of controle historie. Op locatie aangekomen worden de bevindingen op die papier genoteerd, zodat dit op kantoor bijvoorbeeld weer in het Asset Management Systeem (AMS) verwerkt kan worden.

Omslachtige, dubbele werkzaamheden die fouten in de hand werken. Dit kan een stuk efficiënter en nauwkeuriger met TotalMobile. Want met TotalMobile kunt u al uw papieren formulieren digitaliseren. Deze koppelt u aan de bezoeken die u uit uw planning systeem haalt. Tot slot linkt u de nodige dossiers aan deze bezoeken en uw inspecteur is klaar voor de start. Het enige wat bij een inspectie nog nodig is, is een smartphone of tablet met TotalMobile.

De inspecteur krijgt in TotalMobile een overzicht van inspecties die gedaan moeten worden, inclusief (GPS) locatie, benodigde formulieren of dossiers. Op locatie worden de bevindingen in TotalMobile ingevoerd, die het direct in uw backoffice systeem verwerkt wanneer er een internetverbinding is. Met dezelfde tablet of smartphone kan er een foto of (zo nodig) een handtekening toegevoegd worden. Dit wordt allemaal netjes bij elkaar in uw AMS verwerkt.

En mocht er even geen internetverbinding zijn, geen probleem, want op het moment dat TotalMobile een internetverbinding vindt worden alle gegevens direct doorgestuurd.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Geen dubbele administratieve lasten
  • Écht mobiel werken door zowel on- als offline gebruik
  • Een uniforme manier van rapporteren
  • Ter plaatse digitaal een handtekening en foto toevoegen. Alles direct afgehandeld
  • Gelijk de tijd-, kilometer- en bezoekregistratie digitaal in TotalMobile


TotalMobile is een zeer flexibele app en in te zetten voor elk bedrijfsproces. Benieuwd naar wat TotalMobile voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met ú op.

Om efficiëntie te verhogen en meer te sturen op prestaties is inzicht in besteedde tijd en kosten nodig. Iets waar waterschappen steeds meer mee te maken hebben. De helft van alle waterschappen maakt daarom al naar volle tevredenheid gebruik van Tim. Zo beschikken we over de nodige ervaring als het gaat om het adviseren van waterschappen.

Bijvoorbeeld op het gebied van het eenvoudig toepassen van het IKB (Individueel Keuzen Budget). Maar ook alle SAW (Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschapspersoneel) afspraken kunnen in de cao-module van Tim verwerkt worden. Hiermee wordt verlof automatisch berekend en overwerk afspraken nageleefd.

Ook met de mogelijkheid tot tijdverantwoording op reguliere activiteiten, projecten en improductieve uren kunnen Waterschappen hun voordeel doen. Bijvoorbeeld voor kostenallocatie naar producten en projecten in het financieel pakket. Daarnaast kan informatie voor subsidieregeling gehaald worden uit geschreven uren. En kunnen uren verantwoord en doorbelast worden naar partners.

Tim helpt bij het managen van de bezetting en aan- en afwezigheid is direct inzichtelijk voor receptie of andere collega’s. Daarnaast kan de voortgang in de planning en begroting cyclus scherp in de gaten gehouden worden.

Met Tim bespaart u zeeën van tijd en kunnen uren eenvoudiger in de hand gehouden worden. Bent u benieuwd wat Tim voor uw waterschap kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of vraag om meer informatie, dan nemen wij contact met ú op.

Er zijn meerdere waterschappen die al efficiënter werken met onze software. En daar vertellen ze graag over. Wij vertellen u hier ook graag over. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, of vraag om meer informatie.

Ik ontvang graag meer informatie

Bel ons  Contact met Aenova Mobiel werken met TotalMobile  Flexibel werken met Tim