flexibel en mobiel werken

VOOR WONINGCORPORATIES

Nederland telt zo’n 400 woningcorporaties. Ruim 28.000 werknemers zorgen ervoor dat 2,4 miljoen huishoudens in Nederland goed kunnen wonen en leveren een bijdrage aan leefbare buurten, wijken en regio’s.

Maar ook de woningcorporaties hebben het zwaar door straffe maatregelen uit Den Haag. Ze moeten daarom steeds vaker dezelfde hoeveelheid werk verzetten met minder handen.

De focus ligt daarom op bedrijfskosten terugdringen en efficiënter werken. En ICT kan hier een belangrijke rol in spelen. Door te besparen mét ICT en niet óp ICT. Mobiel werken is hier een goed voorbeeld van. Door processen te digitaliseren worden administratieve lasten verlaagd. Zo kunnen werknemers in het veld veel tijd besparen. Maar ook voor het beheren van tijd hebben we een oplossing.

Een woningcorporatie voert reparatie en onderhoud uit, begin- en eindinspecties en regelen de oplevering van een woning. Hier komen de nodige formulieren bij kijken. Daarnaast is het vaak nodig om foto’s aan een dossier toe te voegen en moet de handtekening van een huurder geregistreerd worden. Allerlei handelingen die nu nog op papier uitgevoerd worden, maar veel efficiënter verwerkt kunnen worden.

Met TotalMobile heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om alle inspecties volledig digitaal uit te voeren en direct door te sturen naar het backofficesysteem. De inspecties zet u, inclusief huurder gegevens, in TotalMobile. Per bezoek worden de nodige digitale formulieren en dossiers aan het de inspectie gekoppeld. Zo heeft de inspecteur altijd alle gegevens bij de hand. Tijdens de inspectie worden de bevindingen in TotalMobile verwerkt. Eventuele foto’s (die u uiteraard met dezelfde smartphone of tablet maakt) worden direct aan het bezoek gekoppeld. Aan het einde kunt u de verhuurder op het mobile apparaat een handtekening laten zetten, zodat ook deze direct digitaal in uw backoffice terecht komt.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Ter plekke administratie afronden, dit laten aftekenen en foto’s toevoegen.
  • Altijd de laatste dossiers bij de hand
  • Geen dubbele administratieve lasten, met bijvoorbeeld doordruk werkbonnen
  • Klant is sneller en accurater geholpen
  • Consistent afhandelen van inspecties


TotalMobile is geschikt voor elk bedrijfsproces. Denk dan ook aan reparatie en onderhoud. We vertellen u graag meer over onze mobiele oplossing en denken met alle liefde met u mee. Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan, dan nemen wij contact met ú op.

Dezelfde hoeveelheid werk verzetten met minder handen vraagt om inzicht in tijd en kosten. Alleen op die manier kan men de vinger op de zere plek leggen en bepalen waar de winst behaald kan worden. TimEnterprise zorgt ervoor dat alle uren, kosten en afspraken geregistreerd en nageleefd worden.

Maar dat is enkel de basis van Tim. Zo kan Tim een overzicht geven van de beschikbare personeelscapaciteit en hier sturing aan geven. Ook bij het opstellen van jaarplannen helpt Tim. En op basis van de kengetallen die u uit het systeem haalt kunt u afspraken met de gemeente maken.

Inzicht in klantcontacten en het sturen op prestaties van vestigingen is geen probleem met Tim. En door de koppeling met elk financieel systeem is het mogelijk om een begroting te maken op basis van realisatie. Genoeg mogelijkheden dus om grip te houden op arbeidstijd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Tim bij uw woningcorporatie? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op.

Benieuwd hoe we uw woningcorporatie kunnen helpen productiever en efficiënter te werken? Neem contact met ons op. Of vraag om meer informatie. Dan nemen wij contact met ú op.

Ik wil graag meer informatie

Bel ons  Contact met Aenova Flexibel en mobiel werken  Onze referenties