flexibel en mobiel werken

VOOR ZORGINSTELLINGEN

Het wordt druk in de zorg. Heel druk. De vraag naar zorg wordt steeds groter door de vergrijzing. En er is niet genoeg geld om het aanbod van zorgpersoneel mee te laten groeien. Innovatie is nodig om productiviteit te verhogen en om meer tijd te besteden aan de patiënt en minder aan (onnodige) administratieve lasten.

Om dit te bereiken gaat mobiele technologie een steeds grotere rol spelen. Of het nou om het verantwoorden van tijd gaat of het gebruik van mobiele apparaten om te registreren, verantwoorden en rapporteren van cliëntgegevens. Een mobiele software oplossing kan voor veel tijdbesparing en grotere efficiëntie zorgen.

Hoe? In onderstaand filmpje leggen we dit uit. Daar onder vindt u meer informatie over onze software oplossingen.

TotalMobile zorgt ervoor dat een zorgmedewerker meer tijd aan de patiënt en minder tijd aan administratie kan besteden. Klinkt als muziek in de oren, toch? Vooral aan de cure kant kan de intramurale- en extramurale zorg veel tijd besparen met TotalMobile.

Zo kan de intramuraal zorgverlener bijvoorbeeld aan het bed direct een decubitus formulier invullen en deze aanvullen met foto’s voor een wondrapportage. Opschrijven en later op de afdelings PC weer overtypen is niet meer nodig, dus kan de zorgverlener direct door naar het volgende bed.

De ambulante zorgverlener kan vanuit huis op de tablet of smartphone zien welke bezoeken die dag op de agenda staan, inclusief NAW gegevens, GPS locatie en achtergrondinformatie. Aangekomene bij de cliënt heeft de zorgverlener alle benodigde gegevens bij de hand en kan gelijk alle administratieve taken digitaal afhandelen. De geleverde zorg kan direct afgetekend worden door de cliënt met een digitale handtekening. Zo kan de zorgverlener direct door naar de volgende cliënt en behoort administratie bijwerken in de avonduren tot het verleden.

Met TotalMobile kunnen zorgverleners geleverde zorg registreren, zoals tijd verantwoorden en het zorgleefplan en zorgdossier bijwerken. Dit staat direct in één of meerdere ECD’s (Elektronisch Cliënten Dossiers). Met TotalMobile heeft u in uw organisatie maar één app nodig voor alle backofficesystemen. TotalMobile haalt medewerker gegevens uit het HR systeem, cliëntgegevens uit het ECD en planning uit het roostersysteem. En met TotalMobile staan alle ingevoerde gegevens direct weer in de daarvoor bestemde systemen.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Meer handen aan het bed door minder administratieve lasten
  • Direct alle gegevens in het backoffice systeem
  • Ter plaatse digitaal een handtekening en foto toevoegen
  • Flexibel in te richten voor elk zorgproces
  • Professionele uitstraling van de organisatie met moderne mobiele technologie


In het UK en de USA wordt TotalMobile al op grote schaal in de zorg gebruikt. Het “Time To Care” initiatief (www.timetocare.co) van TotalMobile is in het UK een begrip onder zorgmedewerkers. Het filmpje hieronder vertelt u hier meer over.

Benieuwd hoeveel tijd TotalMobile u kan besparen? Neem dan contact met ons op of vraag om meer informatie, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met ú op.

Zorginstellingen worden steeds meer afgerekend op productiviteit en efficiëntie. Voor zowel werknemer als werkgever is het daarom van belang om grip op de tijd te houden. Te veel gewerkte uren moeten geregistreerd worden en eventueel op basis van afspraken gecompenseerd. Daarnaast wil een werkgever een resourceplanning kunnen maken om grip op de capaciteit te houden. Interne doorbelasting van uren en doorbelasten naar externe opdrachtgevers wordt met Tim een stuk makkelijker.

In Tim kunt u niet alleen tijd verantwoorden op reguliere activiteiten, projecten en improductieve uren, maar ook de administratie van overwerk automatiseren en koppelen aan een cao. Of rooster en verlof administratie automatiseren. Dat scheelt in de administratieve lasten, zodat er meer tijd over blijft voor de zorg.

Daarnaast heeft u met Tim de mogelijkheid om uren te verantwoorden voor subsidies. Met een druk op de knop levert Tim een rapportage waarmee u alle uren kunt verantwoorden. Dus geen Excel overzichten of papieren lijsten meer. Tim zet alles voor u op een rijtje.

Door onze ervaring met veel verschillende zorginstellingen kunnen we ons goed in uw situatie verplaatsen. We vertellen graag meer over hoe uw organisatie efficiënter met Tim kan werken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, of laat ons weten als u meer informatie wilt, dan nemen wij contact met ú op.

We vertellen u graag meer over hoe onze software voor u kan werken. Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan, dan nemen wij contact met ú op.

Ik wil graag meer informatie

Bel ons  Contact met Aenova Mobiel werken met TotalMobile  Flexibel werken met Tim