flexibel en mobiel werken

VOOR GGD'EN

Er wordt goed voor ons gezorgd door de GGD’en. Om deze zorg efficiënter te kunnen leveren hebben een aantal jaar geleden al veel gemeenten hun krachten gebundeld. En sinds 2013 is het aantal GGD’en nog verder teruggebracht naar 25, gelijk aan de Veiligheidsregio’s.

Ook voor GGD’en geldt dat ze steeds meer afgerekend worden op efficiëntie en prestaties. En de grote veranderingen zorgen ervoor dat de focus nog meer komt te liggen op het centraal beheren van gegevens. Dit valt niet te realiseren zonder goede software. En daar helpen we u graag bij.

Een GGD werkt met veel papieren formulieren. Heel veel formulieren. En om gegevens centraal te kunnen beheren moeten de formulieren ingevoerd worden in een backofficesysteem. Vaak zelfs in verschillende backofficesystemen. Want niet alle gegevens moeten op dezelfde plek terecht komen. Dit brengt grote administratieve lasten met zich mee. Administratieve lasten die TotalMobile voor u verlicht.

Met TotalMobile kunt u namelijk een bezoek of consult volledig digitaliseren. Het enige wat u nodig hebt is de TotalMobile app en een tablet, smartphone of laptop. Deze kunt u zowel on- als offline gebruiken. Of het nou om een rijksvaccinatie programma van JGZ gaat of een bevolkingsonderzoek. Elk bedrijfsproces wordt gedigitaliseerd in een handomdraai.

Alle benodigde bezoekgegevens en dossiers worden uit het backofficesysteem gehaald. Of ter plekke ingevuld in de digitale formulieren en direct verwerkt in de backoffice. U kunt met de smartphone of tablet een digitale handtekening registreren of een foto maken die in het formulier verwerkt wordt. Zo heeft u alle relevante gegevens bij de hand en staan nieuwe gegevens direct in uw backoffice.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Direct alle gegevens in het juiste backoffice systeem
  • Geen dubbele administratieve lasten
  • Ter plaatse digitaal een handtekening en foto toevoegen aan het dossier
  • Vanaf kantoor direct inzicht in de werkzaamheden op locatie
  • Mogelijkheid tot tijdregistratie in TotalMobile


TotalMobile is breed inzetbaar. Benieuwd of TotalMobile ook u veel tijd kan besteden? Neem dan contact op of vraag meer informatie aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met ú op.

De schaalvergroting binnen de GGD’en brengt de nodige administratieve last met zich mee. Veel GGD’en werken voor meer gemeenten dan voorheen en moeten zich daarom ook naar meer gemeenten verantwoorden. Met Tim hebt u eenvoudig inzicht in werkzaamheden per gemeente. Voor zowel de vooraf afgesproken activiteiten, als de bijkomende taken die u extra moet doorbelasten. Dit geldt uiteraard ook voor andere partners en opdrachtgevers. En door dit te koppelen aan uw financieel pakket wordt de doorbelasting een eitje.

Tim helpt ook met het verantwoorden en sturen van afspraken die u maakt. Met de kengetallen die u uit Tim haalt kunt u handelingen meten en verantwoorden. Zo heeft u altijd inzicht gemaakte afspraken en in hoeverre deze nagekomen zijn.

Maar Tim kan nog veel meer. Zo kan u de CAR-UWO verwerken in Tim. Op deze manier kunt u per werknemer alle afspraken managen. Daarnaast wordt met Tim overwerk inzichtelijk gemaakt, heeft u een overzichtelijke digitale verlofadministratie (geïntegreerd met tijdverantwoording) en is aan- of afwezigheid van medewerkers voor iedereen inzichtelijk.

En u bent als GGD niet de eerste die met Tim werkt. We brengen u graag in contact met andere GGD’en die met Tim werken. Zo krijgt u een objectief beeld. Maar u kunt natuurlijk ook meer informatie van ons ontvangen. Want we vertellen u graag meer over Tim.

Er zijn meerdere GGD’en die al efficiënter werken met onze software. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, of vraag om meer informatie.

Ik wil graag meer informatie

Bel ons  Contact met Aenova Stijging productiviteit daling kosten  Flexibel werken met Tim