Aenova wordt nog socialer

11-02-2013
linkedin

twitter

facebookMet een Twitter, LinkedIn, Facebook én YouTube account zijn we bij Aenova al aardig te vinden op de verschillende social media. Maar alleen gevonden worden vinden we niet genoeg. We willen via deze kanalen graag in contact komen met u. Daarom gaan we vanaf nu nog actiever gebruik maken van onze sociale kanalen. We houden u op de hoogte van ons laatste nieuws en verrassen u regelmatig met een interessant artikel uit ons vakgebied. Hieronder een overzicht van onze social media kanalen met links naar de betreffende pagina’s, zodat u in een handomdraai ons kan volgen, linken of liken.

Interessante artikelen op onze LinkedIn pagina

Op onze LinkedIn Company Page vindt u niet alleen de nodige algemene informatie over Aenova, maar delen we ook interessante artikelen die we tegenkomen. Het enige wat u hoeft te doen is naar onze pagina te gaan en rechts bovenin op de knop “Volgen” (of “Follow”) te klikken. Daarna verschijnen onze updates automatisch op uw LinkedIn startpagina.

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen over TimEnterprise? Deze kunt u plaatsen in onze TimEnterprise LinkedIn Groep. Hier heeft u de mogelijkheid om in contact te komen met andere TimEnterprise gebruikers om zo ervaringen uit te wisselen. Deelnemen aan deze groep is ook hier weer een fluitje van een cent. Ga naar onze TimEnterprise LinkedIn Groep en klik op de gele knop “Lid worden van groep” (of “Join Group”) en u heeft de mogelijkheid om actief deel te nemen aan onze discussies.

Korte berichtjes via Twitter

Interessante #artikelen, #updates en retweets op ons Twitter account @AenovaSoftware. Een makkelijke manier om met ons in contact te blijven

(En dat allemaal in minder dan (of in dit geval precies) 140 tekens.)

“Behind the scenes” op de Aenova Facebook pagina

Op onze Facebook pagina krijgt u een kijkje achter de schermen bij Aenova Software. Van de introductie van een nieuwe collega, tot een gezellige borrel. Maar we geven u zo nu en dan ook een kijkje in ons kantoor of delen een link ter inspiratie. Omdat we een zakelijke pagina hebben werken we niet met een Facebook wall waar allerlei berichtjes langskomen. U kunt ons met een gerust hart Liken, zonder dat we al uw berichtjes gaan volgen. Uiteraard kunt u wel op onze wall een berichtje achterlaten of reageren op onze posts. Dat soort kattenbelletjes kunnen we bij Aenova erg waarderen.

Rechterblokje beurs overheid en ict Rechterblokje flexibel werken Rechterblokje gemeenten