De TimEnterprise klantendag komt er aan! Maar nu nog even niet.

12-04-2013

Tim_klantendag_2013_aankondigingHet is inmiddels april en tot op heden nog opvallend stil geweest rondom onze klantendag. Maar we kunnen u goed nieuws én nog beter nieuws brengen. Het goede nieuws is dat de klantendag ook dit jaar georganiseerd gaat worden. Nog beter nieuws is dat deze in oktober plaatsvindt. U hebt dan waarschijnlijk nog alle ruimte in uw agenda en kunt nu met een gerust hart uw zomervakantie gaan plannen.

Alleen de datum is bekend

Op basis van voorgaande jaren hebben we gemerkt dat de maanden april en mei vrij druk zijn met verschillende klantendagen en beurzen. Daarom hebben we ervoor gekozen om de klantendag dit jaar in alle rust op donderdag 3 oktober dinsdag 1 oktober te organiseren. Deze dag kunt u alvast in uw agenda reserveren. Waar de klantendag precies plaatsvindt krijgt u nog van ons te horen. We gaan weer op zoek naar een mooie locatie centraal in Nederland, zodat het voor iedereen goed bereikbaar is.

Een grote make-over

We zijn op dit moment druk bezig met een grote make-over van de Tim webcliënt. In oktober verschijnt de eerste versie hiervan online. Maar tijdens de klantendag willen we u hier alvast een preview van geven en zijn we natuurlijk erg benieuwd naar uw reactie. Waar we het nog meer over gaan hebben tijdens de klantendag houdt u nog van ons tegoed.

Nog even geduld

We hopen dat u nog tot oktober kan wachten. Mocht u voor die tijd vragen, ideeën of voorstellen voor welk Tim gerelateerd onderwerp dan ook hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Rechterblokje beurs overheid en ict Rechterblokje flexibel werken Rechterblokje gemeenten