Download de TimEnterprise april 2013 release

02-05-2013

Tim downloadZoals u van ons gewend bent hebben we voor u ook dit jaar weer een april release van TimEnterprise. Het grootste nieuws rondom deze release is misschien wel dat u de nieuwste Tim versies vanaf nu op het Klantenportaal kunt downloaden en dus geen CD meer hoeft op te vragen. Maar uiteraard zijn er ook weer veel functionele verbeteringen in Tim doorgevoerd. Zeker de moeite waard (en nu nog makkelijker) om uw versie te updaten.

Veel grote en kleine verbeteringen

In deze release zijn bijna vijftig grote en kleine aanpassingen doorgevoerd, verdeeld over alle modules van Tim. We willen geen enkele verbetering tekort doen, dus verwijzen we u graag naar de volledige lijst die u met het downloaden van de nieuwe Tim ontvangt.

Tim koppelt nu nog beter

De koppelingen met Afas Profit HRM, Ortec Harmony, SOAP interface van Microsoft Exchange 2007 en 2010, TotalMobile en Raet HR Beaufort zijn verder uitgebreid. We vinden het belangrijk dat Tim naadloos aansluit op andere systemen waar onze klanten mee werken. Met de april 2013 release werken de koppelingen nu nóg beter.

Klaar voor de toekomst

Naast alle functionele aanpassingen voor de april release zijn we op dit moment heel druk bezig met een grote make-over van de Tim web- en mobile cliënt. In oktober verschijnt de eerste versie hiervan online. Met de april 2013 release bent u klaar voor het nieuwe jasje dat Tim in oktober krijgt.

Afscheid van de Tim CD

De introductie van het Klantenportaal valt samen met het afscheid van de Tim CD. Voor een update ontvangt u dus geen envelop met CD meer, maar logt u gewoon even in op het Klantenportaal. Bewaar uw laatste Tim CD dus goed, want dat wordt een collectors item.

Rechterblokje beurs overheid en ict Rechterblokje flexibel werken Rechterblokje gemeenten