Veel verrassingen op Overheid & ICT 2013

02-04-2013

Het is voor u waarschijnlijk geen grote verrassing dat we ook dit jaar weer op de Overheid & ICT beurs staan. Wat misschien wel een verrassing zal zijn is dat we het op deze beurs niet alleen over TimEnterprise gaan hebben, maar u ook kennis laten maken met TotalMobile. Hoe we deze app aan het grote publiek gaan presenteren houden we nog even geheim.

TimEnterprise blijft u verrassen

Ook het oude vertrouwde TimEnterprise zorgt nog voor verrassingen. De verbeteringen die zijn doorgevoerd in de april release van Tim lagen al in de lijn der verwachting. Uiteraard kunt u dit op onze stand komen bewonderen. Maar de grote verrassing zit ‘m in de optimalisaties die we in de nabije toekomst door gaan voeren in Tim. Tijdens Overheid & ICT zullen we voor onze bezoekers een tip van de sluier oplichten.

Met TotalMobile altijd en overal mobiel werken

Voor de actieve Aenova volger is TotalMobile geen grote verrassing meer. Vorig jaar hebben we deze app al in het diepe gegooid op Overheid & ICT, maar toen stond het nog in de kinderklompen. We mogen geen kinderschoenen zeggen, want in de UK en USA is TotalMobile al lang uit de kinderschoenen gegroeid. En ook bij ons in Nederland beginnen de kinderklompen van TotalMobile wat strak te zitten. Na positieve reacties van de eerste gebruikers willen we ook u de mogelijkheid geven om kennis te maken met TotalMobile. We zorgen ervoor dat we genoeg mobiele apparaten meenemen om dit zo goed mogelijk te demonstreren.

We nodigen u graag uit

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld door al deze verrassingen? Kom dan op 23, 24 of 25 april langs bij onze stand (nummer B.055) in Hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht. En bestel via onderstaande button een gratis kaartje, dan houden we rekening met uw komst.

banner2_nl (1)

Rechterblokje beurs overheid en ict Rechterblokje flexibel werken Rechterblokje gemeenten