Software ontwikkelaar

HTML5, CSS3, JAVASCRIPT, ANGULAR JS


Laten we het kort houden

Wij van Aenova ontwikkelen al sinds 1992, vanuit Delft, ons eigen software product TimEnterprise. Dit doen we met Spring, Compass/SASS, de scrum methodiek, getalenteerde ontwikkelaars, slimme consultants en een tafelvoetbal tafel.

Over onze software
TimEnterprise is krachtige software voor het plannen, controleren en sturen van arbeidstijd. We hebben onlangs een volledig nieuwe webmodule voor tablets én onze eigen smartphone app ontwikkeld.

Onze query
We zoeken een HBO/WO niveau ontwikkelaar met zo’n 2 tot 5 jaar ervaring die bereid is veel te leren. Je houdt je bezig met de voor- en achterkant van onze software en hebt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in bijvoorbeeld Java en Angular JS. Wel vragen we de nodige ervaring met HTML5 en CSS3.

Onze specificaties
Wij spreken de volgende talen:

  • HTML5
  • CSS3
  • AngularJS
  • Javascript
  • Java


Onze voorwaarden

Je kan bij ons op een relaxte werkplek aan de Delftse Schie, met een razendsnelle computer, tegen goede betaling, zelfstandig aan onze software sleutelen.

Interesse?
Stuur je CV naar Aenova Software, t.a.v. Eva van der Last, e.vanderlast@aenova.nl. Of laat via een appje naar 06 14531248 weten dat je interesse hebt in deze functie. Dan nemen we naar aanleiding daarvan contact met je op. Voor meer informatie kan je bellen naar 015-2136144. Een printvriendelijke PDF van de vacature vind je trouwens hier.

Acquisitie op deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bel ons  Flexibel werken met Tim  Onze referenties  Mobiel werken met TotalMobile